0Din kurv er tom

Patrick Dorgan

30. sep '21 kl. 20:00

Studie 2

Patrick Dorgan

Patrick Dorgan

Patrick Dorgan slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers” der bl.a. kastede en nominering af sig som Årets Talent til P3 Guld og Årets Navn til Zulu Awards. Nu står han snart på scenen i Studie 2, DR Koncerthuset.

Patrick Dorgan slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers” der bl.a. kastede en nominering af sig som Årets Talent til P3 Guld og Årets Navn til Zulu Awards. Nu står har på scenen i Studie 2 klar til at vise publikum hvad der kan ske når man blander talent og en indædt kærlighed til musikken.

tidligere på året startede han et nyt kapital med den nye single ”I´m The One”, som Patrick beskriver således:

”Jeg har en evne til at omgås folk der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. ”Ì´m The One” er en sang om uforløst kærlighed. Eller rettere en erkendelse om en nært forestående følelsesmæssig nedsmeltning. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verdenen dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet. Kom nu!!! Så elsk mig dog, for helvede!!”

Tonernes verden definerede allerede Patrick´s liv inden han kom til verden, idet hans kommende forældre mødte hinanden på et spillested i København.
Kimen til musikken blev forplantet videre i hjemmet i Valby, hvor Patrick voksede op med moderes sang, og MTV der kørte nonstop i stuen.

Patrick kastede sig senere over guitaren i sit første band som 12-årig i klubben sammen Mik Thybo, der i øvrigt i dag aktuel med projektet Calby.
Lysten til guitaren forsvandt i takt med undervisningen af samme, men vokalen voksede sig stærkere, og det blev vejen. Især efter en tur med skolen med sin ven Mik satte gang i noget :

Da jeg var på efterårskoloni i folkeskolen blev mit hoved blev blæst igennem til tonerne fra The Beatles´ Sgt Pepper-album. Jeg husker alt ved den oplevelse, lugten, stedet og ikke mindst den berusende fornemmelse”, fortæller Patrick om dette tydelige turningpoint i sit liv.

Patrick Dorgan har siden debuten i 2015 brugt tiden til at skrive en række nye fænomenale sange som løbende er blevet udgivet det seneste år og vi ser frem til at opleve Patrick Dorgans store talent på scenen i Studie 2 i DR Koncerthuset.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter