0Din kurv er tom
Venteliste

Paul Kalkbrenner Live

26. jan '19 kl. 23:00

Studie 1

Paul Kalkbrenner Live

Skriv dig på venteliste

European Live Tour 2019

Når tyske Paul Kalkbrenner transformerer DR Koncerthusets Studie 1 til en live techno-koncert i de sene aftentimer, kan publikum se frem til en helhedsoplevelse i verdensklasse med tysk technopræcision i bedste transcenderende berliner-tradition

Find praktisk info nederst i teksten.

Den tyske elektroniske techno-producer og elektroniske komponist Paul Kalkbrenner har siden midt 90’erne og starten af årtusindeskiftet, altså længe før EDM-scenen oversvømmede dance-genren, været et funklende talent på den internationale technoscene både som producer og live-DJ.

Igennem de sidste to årtier er Paul Kalkbrenners talentet transformeret, og han har længe stået som en international anerkendt techno-producer og global anerkendt live-DJ med et legendarisk koncert-CV, fem pladeudgivelser plus det løse og intet mindre end 2,3 millioner følgere på Facebook.

Siden 2010 har Paul Kalkbrenner af flere omgange ligget på DJ Mag’s officielle top 100 over verdens bedste DJ’s, hvilket i den grad understreger kvaliteten af det medrivende LIVE-show publikum kan forvente i DR Koncerthusets Studie 1.

Paul Kalkbrenner er aktuel med albummet ”Parts Of Life”. Albummet er tyskerens femte studiealbum og den første fuldlængdeudgivelse siden hans major label debut ”7” fra 2015, og mixtape-trilogien ”Back to the Future”.

Paul Kalkbrenner har igennem årene spillet på alverdens største koncertarenaer, men med kommende live-koncert i Studie 1 kan publikum forvente en mere intim og absolut intens oplevelse, som også var tilfældet, da han gæstede København for et par år tilbage i et udsolgt Store VEGA.

Desuden fik Paul Kalkbrenner kultstatus som skuespiller i filmen ”Berlin Calling” fra 2008, hvor han også leverede soundtracket og hittet ”Sky and Sand”. Filmen er en autentisk skildring af Berlins klubscene, hvor han spiller hovedrollen Ickarus, der på godt og ondt boltrer sig i techno-miljøet. Filmen kan ses på Netflix og her findes traileren:

Soundvenue har tidligere anmeldt Paul Kalkbrenner på Roskilde Festival til 5/6 stjerner:

”En usædvanlig helhedsoplevelse, hvor tidsfornemmelsen ikke kun fungerede som redskab, men var et direkte tema i publikums krop. Resultatet var tusinder af mennesker, der hoppede lykkeligt i takt med deres egen dødelighed, bevidste om start og slutning i samme bevægelse.”

 

Vi opfordrer dig til at komme i god tid, da vejrudsigten varsler kulde og ustadigt vejr. Det kan betyde kø ved garderoben og billettjek. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at overtøj og tasker skal afleveres i garderoben, der koster 20 kr. pr. person. Selvom vi i garderoben modtager Dankort og Mobilepay, er det en god idé at have kontanter med også.

Foyeren i stueetagen er åben fra kl. 21.30, mens der vil være adgang til Studie 1 fra kl. 22.00.

Før koncerten vises en kortfilm fra kl. 22.30, hvorefter koncerten med Paul Kalkbrenner starter præcis kl. 23.00.

Når koncerten er startet, er det ikke længere muligt at forlade DR Koncerthuset og komme ind igen, men for rygerne er der adgang til et afspærret rygeområde i forbindelse med foyeren.

Koncerten har været udsolgt i længere tid, så der kan ikke købes billetter i døren.

Vi glæder os til at se jer og skabe de bedst mulige rammer for koncerten med Paul Kalkbrenner. God fornøjelse.

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere