Få billetter tilbage Support: Midnight Sister

Perfume Genius

14. nov '17 kl. 20:00

Studie 2

Perfume Genius

Event er afholdt

Perfume Genius

Konventionelle kønsnormer sættes på højkant af den unge ekspressive kunstner Mike Hadreas i rollen som Perfume Genius. Perfume Genius blev kendt som halvdyster pianospillende observant, i stil med Anthony og Rufus Wainwright. Beskrivelser af sit liv som homoseksuel kunstner. På de seneste udgivelser har Perfume Genius arbejdet med det helt store musikalske udtræk og udforsket amerikanske traditionelle rock-dyder.

På de seneste udgivelser har Perfume Genius arbejdet med det helt store musikalske udtræk og udforsket amerikanske traditionelle rock-dyder.

Perfume Genius udsendte i maj 2017 albummet ”No Shape”. På de 13 energiske og sofistikerede sange har Mike Hadreas, med sine samarbejdspartnere, kastet sig igennem nærmest hele arsenalet af amerikansk populærmusik-historie. Fra gospel-inspirationer til kysse-pop, over dystre radio-pop-pasticher til rhythm and blues, art-pop, queer-sould og noter af krautrock. Tilsat Perfume Genius’ umiskendelige mørke krydderi af dommedags-kabaret.

”Luridness”, som nærmest kan oversættes med ”overstrålende”, var et særegent kendetegn fra 1960’ernes crooner-fokuserede produktioner – med en frontmand, som bare var for meget og for voldsom i sit udtryk, men, som helt klart ikke var til at fjerne blikket fra. Det er en tradition, som nærmest er forsvundet nu, men som Perfume Genius dyrker kraftigt og udfolder.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere