0Din kurv er tom

Perla Batalla – House of Cohen

4. jun '22 kl. 20:00

Studie 2

Perla Batalla – House of Cohen

In the House of Cohen

Perla Batalla besøger DR Koncerthuset med sin hyldest til sin ven og mentor, Leonard Cohen. Oplev udvalgte sange og personlige anekdoter, opsamlet gennem to årtier med turnéer, pladeindspilninger og et helt særligt venskab til Cohen.

Perla Betalla går på scenen i Studie 2 med sin hyldest til Leonard Cohen, som igennem hendes helt særlige nærvær og talent understreger tidløsheden i Cohens kunst. Gennem de mange sange formidler hun sin respekt og dybe kærlighed til musikken, poesien og mest af alt til hendes kære ven, Leonard Cohen.

”Onstage, offstage, digital or analog, I love Perla Batalla”

– Leonard Cohen

Den grammynominerede singer-songwriter og mangeårige korsangerinde for Leonard Cohen, Perla Batalla, hylder og ærer sin gode ven og mentor, med fortolkninger af nogle af hans mest elskede sange og mindre kendte numre. Perla Batalla fortæller også mange af sine personlige anekdoter, der bl.a. viser Cohens humoristiske side, da han elskede at fortælle vittigheder og få sine venner til at le.
Perla Batalla besluttede sig for at indspille et tribute album ’Bird on the Wire: The Songs of Leonard Cohen’ for at vise sin store kærlighed og respekt til ham og hans mange ikoniske sange. Leonard Cohen støttede fuldt og helt op om projektet, og var med på sidelinjen under indspilningen.
Adspurgt om, hvordan man bedst ærer Leonard Cohen, svarer Batalla, at det er at holde hans musik i live og uddyber, at Leonard Cohen bad hende love, at hun ville fortsætte med at synge hans sange.

Om Perla Batalla:

Perla Batalla er en grammynomineret singer-songwriter, der er født i Los Angeles, Californien, hvor hun voksede op sammen med sin musikalske familie, der bl.a. ejede en pladebutik og var udøvende musikere. Hun startede sin karriere med at turnere og indspille plader med Leonard Cohen, og har siden i sin egen solokarriere udgivet syv albums, været med i diverse film og tv-udsendelser, og har optrådt og indspillet med kunstnere som Lou Reed, k.d. lang, John Cale, Sonny Rollins, Jackson Browne, Luz Casal, Laurie Andersen, David Sandborn og George Duke.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter