Få billetter tilbage

Peter og ulven – og Kaj & Andrea

10. sep '17 kl. 13:00

Studie 2

Peter og ulven – og Kaj & Andrea

Peter & Ulven – og Kaj & Andrea

DR Musikariet præsenterer: Peter og Ulven - nu med frø og papegøje! Det er et enestående møde mellem to klassikere, når den klassiske musiks store komponist, Sergej Prokofievs får med- og ikke mindst modspil af to af DR’s allerstørste børneklassikere; selveste Kaj & Andrea. Hvorfor er der ingen prinsesser med i eventyret? Er en ulv EGENTLIG stærkere end en frø? Og hvem gider holde med en and, når man kan få en papegøje?

Sergej Prokofiev: Peter og Ulven
Der bliver nok at holde styr på for fortæller, Ole Kibsgaard og dirigent, Morten Ryelund. For det går ikke stille af sig, når Kaj og Andrea sammen med Det Danske Ungdomsensemble puster nyt liv i alle de elskede figurer fra Prokofievs klassiske musikfortælling.

Om Det Danske Ungdomsensemble, DUEN
DUEN – Det Danske Ungdomsensemble, består af unge talentfulde musikere. Kernerepertoiret er det klassiske. Ved mere end hundrede koncerter i både ind- og udland har ensemblet aktivt udbredt og formidlet klassisk musik, især over for unge.
Med dirigent og kunstnerisk leder Morten Ryelund som energisk indpisker er DUEN kendt for at begejstre både publikum og anmeldere ved klassiske koncerter på et højt kunstnerisk plan.

Program


Orkester

DUEN - Det Danske Ungdomsensemble

Dirigent

Morten Ryelund

Fortæller

Ole Kibsgaard

Superstjerner

Kaj & Andrea

Program

Sergej Prokofiev: Peter og Ulven

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere