DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Peter Sommer & Tiggerne

1. nov '20 kl. 17:00

Koncertsalen

Peter Sommer & Tiggerne

Event er afholdt

Peter Sommer & Tiggerne

Peter Sommer og Tiggerne vender tilbage i Koncertsalen - denne gang har landets største nutidige rockpoet og sit stærkt strømlinede orkester endnu en succesfuld og anmelderrost plade ”Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund” og naturligvis de største pletskud fra den suveræne diskografi med til publikum.

Kun to år efter det såvel kunstnerisk som kommercielt succesfulde ”Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske”-album, er Peter Sommer sammen med de musikalske sværvægtere Tiggerne tilbage i fuld vigør med albummet ”Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund”.

I den forbindelse var planen, at de skulle spille landet tyndt hele året med en stor turné, som dog blevet stoppet brat efter coronaen gjorde sit indtog. Peter Sommer har under pandemien været tilstede på de mere alternativer scener med begrænset kapacitet, og som det seneste var han og Tiggerne med til at genåbne VEGA. En koncert som Politiken dækkede med 5/6 hjerter til følge og konstateringen:

“Peter Sommer gav lørdag aften sammen med sit orkester Tiggerne et godt svar på, hvordan man stadig kan gå til koncert efter coronaen. Og så har han aldrig sunget bedre.”

Alt tyder altså på, at Peter Sommer & Tiggerne står stærkt og kommer med fuld kraft i Koncertsalen til November, som hovedpersonen også selv indikerer:

“Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år.”

Sammenholdet mellem Peter Sommer og hans faste musikkollegaer i Tiggerne blomstrer som aldrig før, som bl.a. registres på den lange række flotte roser flere toneangivende medier og aviser tildeler det seneste album:

”Det er så godt, at det kilder i maven” Jyllands Posten, 5/6 stjerner

”Tiggerne spiller mere kontant og ramsaltet end længe hørt” Gaffa, 5/6 stjerner

’Halvdelen af sangene griber mig fast om hjertet. Den anden halvdel sparker mig i det mindste i røven’ Politiken, 4/6 hjerter

’…et af de særlige dyr, der lever i sprækkerne mellem håndboldhallen og antikvariatet’ Weekendavisen

Det er beviseligt, at Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ”Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske”, som også høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter.

Et højdepunkt i den seneste periode – nærmere bestemt 2. februar 2019 – aflagde Peter Sommer & Tiggerne visit i Koncertsalen med Søren Huss som special guest – og traditionen tro fristes man til at skrive blev koncerten honoreret med kritikerroser fra anmelderne, hvor GAFFA bl.a. skrev:

”Sommer og Huss er pt. nogle af landets mest iørefaldende rockpoeter – to modne, reflekterede og groundede, virtuose troubadourer med blik for det store i det små.”

Når Peter Sommer & Tiggerne igen træder ind i spotlyset og betræder scenegulvet i Koncertsalen vil de med seneste album ”Stærk Strøm Henover Ujævn Bund” tilføre den imponerende sætliste for koncerten en samling nye sange, som på rekordtid har vundet naturligt indpas i det i forvejen alsidige og slidstærke bagkatalog.

Om det nye album beretter Peter Sommer, hvordan det indskriver sig ind i rækken blandt de øvrige plader:

”Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det netop som en stærk strøm hen over ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm, der blev til et album! Drømmen vi elskede at drømme på sidste album, er egentligt fuldstændig intakt her på Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre.”

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere