0Din kurv er tom
Venteliste

Peter Sommer & Tiggerne + special guest Søren Huss

2. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Peter Sommer & Tiggerne + special guest Søren Huss

Skriv dig på venteliste

Peter Sommer & Tiggerne

Med Peter Sommer får DR Koncertsalen igen fornemt besøg af landets mest moderne rockpoet, og inviteret med som gæst er den yderst populære danske sangskrivere Søren Huss. Sammen kalder de Tiggerne til samling og byder publikum velkommen.

Publikum i DR Koncertsalen har muligvis allerede haft en særdeles mindeværdig aften i selskab med enten Peter Sommer eller Søren Huss.

Begge kunstnere har af flere omgange afholdt udsolgte koncerter i huset i det seneste år, men med kommende koncert er der til gengæld stor chance for, at de tidligere koncerter toppes.

Succesen toppes formentlig idet to af vor tids største danske ordsmede stimler sammen i DR Koncertsalen og præsenterer koncertgængerne for hinandens stærke materiale og tilføjer sange som Peter Sommers ”Valbybakke” og ”Skønne Spildte Kræfter” samt Søren Huss’ ”Et hav af udstrakte hænder” uhørte nuancer i uforglemmelige stemninger.

Det fremmødte publikum i DR Koncertsalen kan med andre ord forvente en vanlig magtdemonstration af aftenens musikalske vært Peter Sommer og sit band Tiggerne, det er selvsagt – men når selskabet også tæller Søren Huss kan deres møde i musikken, i ordene, i tonerne og i melankolien nå nye ekstatiske højder i DR Koncertsalens ellers himmelske rammer.

Om motivationen for samarbejdet med Søren Huss fortæller Peter Sommer:

”Søren Huss er simpelthen The Dude, man vil elske at mødes med i musikken. Han behøver ikke sige ret meget, før at man præcist mærker hele hans indre skala. Fandeme sin egen, men altid med lysten til at dele med alle os andre blåtonede melankolikere.”

Søren Huss ser ligeledes frem mod invitationen i DR Koncerthuset:

”Det var da Peter Sommer, i 2008, udgav ”Til Rotterne, til kragerne og til hundene”, at jeg for alvor fik øjnene og ørene op for ham. Jeg blev simpelthen blæst bagover af hans sange og i særdeleshed lyrikken.

Senest har Peter Sommers femte album ”Elskede at drømme, Drømmer om at elske” fra 2018 været en kunstnerisk og kommerciel triumf. Anmelderne stemte i kor og lovpriste Peter Sommers tårnhøje musikalske ambitionsniveau og ærlige granskning af den svære kærlighed på albummet, mens publikum strømmede til koncerterne rundt om i landet bl.a. på Orange Scene under Roskilde i 2018.

Samtidig er Søren Huss i sin egen ret en af de stærkeste eksponenter for dansksproget sangskrivning, vi har herhjemme i disse år. Ikke alene har han med fire udsolgte koncerter de seneste to år i DR Koncertsalen cementeret sin status som et yderst elsket livenavn.

Vil du dykke ned i Peter Sommers karriere med masser af musik og anekdoter – skal du lytte til ”P6 BEAT ELSKER Peter Sommer” sendt tidligere i år. Hør den her

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere