0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Peter Sommer & Tiggerne

31. mar '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Peter Sommer & Tiggerne

Event er afholdt

Peter Sommer & Tiggerne

Peter Sommer & Tiggerne fylder DR Koncerthuset med dansksprogede sange, når bandet indtager den smukke og storslåede Koncertsal.

Tro mod sin musikalske nysgerrighed og lyriske åbenhjertighed er Peter Sommer klar med et nyt album, der bekender sig til kærligheden og sætter tilværelsens tvetydigheder på dagsordenen. ’Elskede at drømme, drømmer om at elske’ er delt i to – på albummets første side akkompagneres hans sange af orkestret Tiggerne, på den anden side af duoen Bremer/McCoy.

Peter Sommer & Tiggerne gjorde i starten af 2017 lidt af et comeback. Med udgangspunkt i de statuettemagnetiske album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE spillede bandet 3 udsolgte og velanmeldte koncerter i København og Århus. Rockpoesien var tilbage, og den var ikke mæt!

Vi glæder os til at kunne præsentere vores publikum for en stærk musikalsk oplevelse, når Peter Sommer & Tiggerne brænder igennem med stærk lyrik og imponerende lyd, når de gæster DR Koncerthusets smukke Koncertsal og publikum inviteres med til fest.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere