0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Petrenko & Elgar

11. okt '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Petrenko & Elgar

Event er afholdt

Petrenko & Elgar

Oplev den norske stjernesopran Lise Davidsen som solist med DR SymfoniOrkestret i Richard Strauss’ smukke og eftertænksomme Vier letzte Lieder. De stærke længsler og den glødende tro på lykken fylder også Elgars romantiske Symfoni nr. 1, som dirigeres af den russiske Elgar-ekspert Vasily Petrenko.

Den norske sopran Lise Davidsen er efterspurgt i hele verden, ikke mindst når hun synger musik af Richard Strauss. Det er en fornøjelse at kunne præsentere hende som solist med DR SymfoniOrkestret i Strauss’ elskede Vier letzte Lieder. Fire hjertegribende orkestersange om at tage afsked med kærligheden, livet og verden.

Der er en glødende tro på lykken i Elgars store Symfoni nr. 1, et romantisk mesterværk og en af de mægtigste symfonier fra engelsk musik. ”Den er udtryk for en bred menneskelig erfaring, stor kærlighed og et stærkt håb for fremtiden”, sagde Elgar selv om symfonien, der er et af hans mest passionerede værker.

Dirigent denne aften er Vasily Petrenko, den russiske chefdirigent for Liverpool Filharmonikerne og Oslo Filharmonikerne, der er en af verdens førende i sin generation. Han er blevet en fast gæst hos DR SymfoniOrkestret og er altid en overlegen mester i de store formater.

Hent program

Hent orkesterliste

Program


Richard Strauss

Vier letzte Lieder

Elgar

Symfoni nr. 1

Dirigent

Vasily Petrenko

Solist, sopran

Lise Davidsen

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere