Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Philharmonia & Mahlers 9.

21. mar '20 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Philharmonia & Mahlers 9.

Event er afholdt

Philharmonia & Mahlers 9.

Som følge af den seneste udmelding fra sundhedsmyndighederne har DR Koncerthuset aflyst alle koncerter, arrangementer og transmissioner til og med 27. marts. Har du billet til denne koncert, bliver den refunderet automatisk af DR. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Corona-virus og refusion af billetter her: https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/

For første gang i ti år kan det verdensberømte Philharmonia Orkester fra London opleves i DR Koncerthuset. Sammen med den finske stjernedirigent, Esa-Pekka Salonen, opfører orkestret en af de mest gribende symfonier, der findes: Mahlers sidste storværk, Symfoni nr. 9.

For første gang i ti år kan orkestret nu opleves i DR Koncerthuset, under ledelse af dets berømte chefdirigent Esa-Pekka Salonen.

Philharmonia Orkestret blev grundlagt lige efter 2. Verdenskrig og blev hurtig berømt for de mange fremragende pladeindspilninger, lavet med store dirigenter som Herbert von Karajan og Otto Klemperer. Siden 2008 har orkestret haft finske Esa-Pekka Salonen som chefdirigent, der kombinerer et lynende klarsyn med en overvældende musikalsk dynamik.

På programmet er Mahlers store Symfoni nr. 9. Af mange lyttere regnet for en af de mest gribende og righoldige symfonier, der er komponeret. I symfonien tager Mahler afsked med den jordiske verden for at drage mod det ukendte. Det sker med stor kærlighed til livet, men uden frygt for hvad der måtte komme. ”Det er musik fra evigheden”, sagde en af Philharmonia Orkestrets berømte dirigenter, Herbert von Karajan.

Program


Mahler

Symfoni nr. 9

Esa-Pekka Salonen

Dirigent

Philharmonia Orkestret

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Køb Kaffe & Kagebord her