0Din kurv er tom

Philip Selway

9. maj '23 kl. 21:00

Studie 2

Philip Selway

Philip Selway

Den 9. maj indtager trommeslageren fra det verdensberømte band, Radiohead, Studie 2 med sangene fra sit spritnye soloalbum ”Strange Dance”. Det er de færreste musikere, der har sat så stort et aftryk på moderne rockmusik som Philip Selway - det er ham, der sætter tempo og rytme på mesterværker som ”OK Computer”, Kid A” og ”In Rainbows”.

Philip Selways kunstneriske talent begrænser sig ikke til trommetryllerier for Radiohead. Han er en kreativ og søgende sjæl, der ved siden af moderbandet både har optrådt og samarbejdet med så forskellige musikere som Ringo Starr, Wilco, Neil Fin og Lisa Germano og de seneste ti år sat strøm til en succesrig karriere som komponist og solokunstner.

Selways solodebut ”Familial” udkom i 2010, og de neddæmpede folk-sange, centreret omkring akustisk guitar og Selways milde vokal, blev velmodtaget af både pladekøbere og anmeldere, der sammenlignede hans udtryk med Nick Drakes melankolske og skønhedsdyrkende sangskrivning. Debuten blev fulgt op af albummet ”Weatherhouse” i 2014, hvor Selways trang til eksperimenter bevæger ham i en ny retning med en større lyd med orkestrale og elektroniske elementer.

Derudover har han bl.a. lavet soundtracket til filmen ”Let Me Go” (2017) og medvirket i filmen ”Harry Potter og flammernes pokal”, hvor han optræder sammen med bl.a. Radiohead-kollegaen Johnny Greenwood og Pulp-sanger Jarvis Cocker i bandet Weird Sisters, der også har tre numre på filmens soundtrack. Nå ja, og så blev han i 2019 sammen med resten af Radiohead indlemmet i The Rock and Roll Hall of Fame!

Nu rører Philip Selway igen på sig som solokunstner. Den 24. februar udkom hans tredje soloalbum via det anerkendte indie-label Bella Union (Father John Misty, Fleet Foxes, The Flaming Lips). Det bærer titlen ”Strange Dance”, indeholder ti numre og rummer gæster som Adrian Utley fra Portishead, den Mercury Music Prize-nominerede komponist Hannah Peel og den italienske producer Marta Salogni (Björk, M.I.A., Animal Collective).

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere