0Din kurv er tom
Venteliste

Piazzolla Orchestra & Tangofied

30. jun '20 kl. 20:00

Studie 2

Piazzolla Orchestra & Tangofied

Skriv dig på venteliste

Sommerscenen i Studie 2

Argentinsk tango møder nordisk jazz, kammermusik og fri improvisation, når sangerinden Andrea Pellegrini og de virtuose musikere i Piazzolla Orchestra indtager Sommerscenen sammen med kvartetten Tangofied. Glæd dig til en aften fuld af passion, stærke klangfarver, dybe rødder og nye musikalske forbindelser i DR Koncerthusets Studie 2.

Lige siden premieren i 2012 har tango-orkestret The Piazzolla Orchestra været efterspurgt på danske og udenlandske musikscener. Med rødder i både klassisk musik og jazz er bandets musikere blandt landets skarpeste instrumentalister, og når sangerinden Andrea Pellegrini indtager scenen stiger intensiteten til højder, som ikke er hverdagskost på vores breddegrader.

Denne aften i DR Koncerthusets Studie 2 blænder orkestret endnu en gang op for svingende valse, dramatiske sange og fyrige fugaer af den argentinske komponist Astor Piazzolla. Men der er også helt nye toner på spil, når orkestret møder det særlige nordiske tango-twist hos kvartetten Tangofied.

Tangofied er kendt for at blande traditionel tango med nordisk jazz, klassisk kammermusik og jazzimprovisation i originale kompositioner, og det er første gang, at de fire danske og argentinske musikere møder kollegerne i Piazzolla Orchestra på scenen.

Med værter fra P2 og P8 på scenen kan du se frem til et eksklusivt topmøde mellem instrumentalister i særklasse, to stærke folkelige musiktraditioner og en sangerinde, der favner det hele med et nærvær, som både har dybe, nordiske rødder og emmer af latinamerikansk passion.

The Piazzolla Orchestra
Bjarke Mogensen – accordeon
Andrea Pellegrini – sang
Tanja Zapolski – klaver
Philippe Benjamin Skow – violin
Jesper Thorn – bas

Tangofied
Torben Westergaard
Alejandro Federico Sancho
Ida Dorothea Nørholm Straarup
Anders Banke

Se alle koncerter på Sommerscenen

Tangofied

Piazzolla Orchestra

Vært

Niels Christian Cederberg

Vært

Stine Rosengren

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere