Pierce Brothers

27. jul '17 kl. 20:00

Studie 3

Pierce Brothers

Event er afholdt

Pierce Brother

De australske tvillinger åbnede Heartland Festival på Fyn sidste sommer med upbeat folk-rock, musikalsk talent og ikke mindst en didgeridoo. Nu kommer de tilbage, og giver koncert i DR Koncerthuset.

Pierce Brothers

Folk/Singer-songwriter duoen Pierce Brothers har taget deres musik fra gaderne i Melbourne og bredt det til hele verden. Deres uimodståelige energi og verdensklasse liveshows har givet dem udsolgte koncerter fra England til Holland, New Zealand, Canada og Australien.

Tvillingerne Jack og Pat Pierce har med deres store musikalske talent solgt over 40,000 EPer og har for nyligt sat personlig rekord med fem udsolgte koncerter i træk i hjembyen Melbourne. Brødrene har optrådt på mange festivaler både i Europa og Australien og er endda blevet håndplukket af ARIA Award vinderen Dan Sultan til at turnere med ham.

2015 bød på ny kontrakt hos stort pladeselskab og helt ny EP (Into The Dirt), produceret af den anerkendte australske producer Jan Skubiszewski, der bl.a. har arbejdet med The Cat Empire, Dan Sultan og Owl Eyes. Melbournes yndlings-brødre er spået en stor fremtid og 2017 byder på turné verden over; Europa, England, Canada, New Zealand og selvfølgelig hjemlandet Australien.

“Pierce Brothers have exploded as one of Australia’s must-see up-and-coming live acts. Their DIY

approach sees them functioning entirely independently, free from major labels, the duo have now sold over

a staggering 40,000 CDs, featured in NME and blown audiences away at sell-out shows from Melbourne

and Sydney to London and Liverpool” – Tone Deaf

“Catchy, with vocals and harmonies that fit perfectly.” – Sarah Howells (Triple J)

“These guys thrive on the stage and the amount of energy they bring to a show is simply amazing.” – Timber and Steel

“Pierce Brothers have nothing but greatness ahead.” – The Music

 

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Rundvisning / Kontakt

Ønsker du at registrere en gruppe til en spændende rundvisning? Her kan du finde kontaktinformation vedrørende gruppesalg af rundvisninger i DR.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere