0Din kurv er tom

Pixies

25. feb '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Pixies

Pixies

Med nyt album gæster en af de mest indflydelsesrige grupper fra de sene 80’eres bølge af alternativ rock Koncertsalen. Den amerikanske kvartets koncerter kan nemt ende med 30+ sange – en imponerende bedrift taget i betragtning at de ikke har en forudbestemt sætliste med, når de kommer. Resultatet er, at ingen Pixies-koncerter er ens.

Med Black Francis i front har Pixies spillet utallige udsolgte koncerter verden over, og er af flere bands bl.a. Pearl Jam, Nirvana og Radiohead blevet udpeget som en af deres helt store inspirationskilder. Pixies’ karakteristiske loud-quiet-loud-signaturlyd gjorde albums som Surfer Rosa (1988) og Doolittle (1989) til udødelige bestsellere med numre som ”Where Is My Mind”, ”Here Comes Your Man”, ”Hey” og ”Debaser”.

D. 30. september 2022 udkom bandet med deres ottende album, Doggerel, der byder på 12 nye sange med alt fra folk og ballroom pop til den mørke alternative rock, vi kender dem for. Første single, ”Human Crime”, landede i foråret 2022 og er allerede blevet streamet flere millioner gange. Til koncerten i Koncertsalen bliver sange fra det nye album for første gang spillet live i Danmark.

I 2012 måtte gruppen sige farvel til bassist Kim Deal og består i dag af Black Francis, Joey Santiago, David Lovering og Paz Lenchantin. Sidstnævnte fik sin studiedebut som en officiel ‘Pixie’ med Head Carrier fra 2016, som også blev starten på bandets samarbejde med producer Tom Dalgety. Dalgety, der også er krediteret for produktionen på Pixies’ 2018-album Beneath The Eyrie har tidligere arbejdet sammen med bands som Royal Blood, Rammstein, Carpenter Brut og Skunk Anansie, og står altså også bag produktionen på det kommende nye album Doggerel.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere