0Din kurv er tom

Popelka & Kejserkoncerten

18. sep '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Popelka & Kejserkoncerten

Event er afholdt

Popelka & Kejserkoncerten

Den fremragende tyske pianist Martin Helmchen vender tilbage til Koncerthuset, denne gang med Beethovens majestætiske Kejserkoncert. Dirigenten Petr Popelka, kendt fra Malko Konkurrencen og Den klassiske musikquiz, præsenterer os for sin tjekkiske landsmand Dvoraks lidenskabelige Symfoni nr. 6.

”Han er en ydmyg musiker, der løfter publikum helt op til himlen med sit nysgerrige intellekt og varme hjerte.” Så flot beskriver den engelske avis The Times pianisten Martin Helmchen. Han er en af vor tids bedste tyske musikere, og det er en stor glæde for DR Symfoniorkestret, at han jævnligt er solist her i Koncerthuset. Denne gang med Beethovens største klaverkoncert, Kejserkoncerten.

På dirigentpodiet bliver det et gensyn med den dynamiske dirigent Petr Popelka fra Tjekkiet. Han gjorde et stort indtryk ved Malko Dirigentkonkurrencen i 2017, og i dag har Petr Popelka fået en flot karriere og er chefdirigent for Norges Radiosymfoniorkester.

Petr Popelka brænder for sit hjemlands tjekkiske musik, og han dirigerer ved denne kon-cert Dvoráks lidenskabelige og melodiske Symfoni nr. 6. Et pragtfuldt stykke musik, der viser os stemninger fra de tjekkiske landskaber i en smuk symfonisk udformning.

Download programmet her

Se orkesterlisten her

Koncerten kan også opleves den 16. september 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Beethoven

Klaverkoncert nr. 5, Kejserkoncerten

Dvorák

Symfoni nr. 6

Dirigent

Petr Popelka

Solist, klaver

Martin Helmchen

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter