0Din kurv er tom

Poppy – Am I A Girl? Tour

28. sep '18 kl. 20:00

Studie 3

Poppy – Am I A Girl? Tour

Event er afholdt

Poppy­Am I A Girl?­Tour

I år 2014 dukkede en lille dukke-lignende skabning frem på Youtube. Er hun et menneske? Droide? Krydsning? Finder vi nogensinde ud af det? Hvis internetguderne har velsignet dig med Poppys tilstedeværelse, så har du nok følt dig transporteret ind i en anden dimension og måske en anden sindstilstand?

Karakteren der bliver spillet af den 22-årige Moriah Pereira er en børneagtig, robot-lydende kvinde med venner der bla. inkluderer en basilikumplante?! Nu er hun i fuld gang med at blive den første popmegastjerne der er blevet født på YouTube. Poppy har mere end 430 videoer på sin kanal, der samlet er set ca. 300 millioner gange.

I oktober måned 2017 udkom hendes debutalbum ”Poppy.Computer”. Det er måske det mest mærkelige popalbum du nogensinde kommer til at høre, men det er nødvendigvis ikke en dårlig ting.. ”Poppy.Computer” er virkelig anderledes, men det er netop det der er charmen. Det springer mellem at være et stereotypt teen pop album, og en slags mærkelig kommentarspor på internettet, hvilket giver albummet kant. Det lyriske indhold er bygget op om karakteren Poppy og drejer sig om teknologi, hendes popstjernestatus og en overflod af at være både sød og skarp med sin spidsfindige humor.

Glæd dig til en anderledes koncertoplevelse i DR Koncerthusets smukke rammer.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Parking and transportation

DR Koncerthuset is located on Ørestads Boulevard 13, Copenhagen S, accompanied by good transportation options.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere