0Din kurv er tom

Portrætkoncert: Jim McNeely

2. nov '18 kl. 17:00

Studie 4

Portrætkoncert: Jim McNeely

Event er afholdt

Portrætkoncert: Jim McNeely

Amerikanske Jim McNeely vender tilbage til DR Big Band i en times eksklusiv portrætkoncert i Studie 4. Hør McNeelys egne favoritter fra hele karrieren – ikke mindst de epokegørende år, hvor han var chefdirigent for DR Big Band.

En gang om året rykker DR Big Band ind i DR Koncerthusets ”røde rum” Studie 4 for at hylde en nulevende komponist og arrangør, der står centralt i orkester-jazzen. I år er det lykkedes at skabe et gensyn med et af de internationale topnavne, som har været med til at forme DR Big Bands særlige ’sound’: den amerikanske pianist, komponist og arrangør Jim McNeely.

Gennem adskillige årtier har Jim McNeely været en markant skikkelse i bigband-verdenen. Han har bl.a. ledet newyorker-bands som Vanguard Jazz Orchestra, der er en videreførelse af Thad Jones/Mel Lewis Orchestra – og ikke mindst DR Big Band, som han stod i spidsen for i perioden 1998-2003.

I dag er McNeely fortsat i musikalsk topform og leder bl.a. Frankfurt Radio Big Band, sin egen tentet og Jim McNeely Trio – og optræder som solist til koncerter og festivaler over hele verden.

Forvent et møde med en af bigband-jazzens skarpeste profiler, som denne eftermiddag i Studie 4 både sidder ved flygelet og dirigerer sit ”gamle” orkester DR Big Band i nogle af de favoritnumre, som han og bandet har udvalgt i fællesskab.

Komponist og arrangør

Jim McNeely

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere