0Din kurv er tom
Venteliste

Poul Krebs

9. mar '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Poul Krebs

25 Album ­25 Byer

Der er lagt op til en helt særlig oplevelse med 25 sange, der tager publikum med på en tidsrejse mere end 40 år tilbage; fra de første og mere ukendte album - over mange af de klassikere vi alle kender og synger med på - og frem til det seneste album "Sange Til Natten" fra 2022. Poul Krebs indtager Koncertsalen med 25 album og utallige hits i bagagen.

Ud fra mantraet, at ”vi skulle søge de steder hen, hvor vi aldrig havde været før”, gik Poul Krebs i studiet med producer og guitarist, Lars Skjærbæk, og skabte albummet, Sange Til Natten. Albummet søgte mod mørket, i mere end en forstand, men også mod dagen i morgen. Med sit band og dygtige gæster som Peter Sommer og Søs Fenger i studiet, viste sangeren og sangskriveren, som har givet den danske sangskat klassikere på stribe, helt nye sider af sig selv.

Efter mere end 40 år og en tætpakket sommerkalender, har Poul Krebs valgt at sige farvel til de store festivaler. Heldigvis er han langt fra færdig med livet på landevejen. I marts 2023 gæster han sammen med et band i topform Koncertsalen med hele bagkataloget i bagagen.

Det bliver en festlig fejring af en unik karriere – imponerende 25 album på 45 år i den danske musikbranche:

Man skal huske at fejre det der er værd at fejre, og 25 album er da i den grad værd at fejre. Vi vil spille en ny type koncerter – en tidsrejse med en sang fra hvert album helt tilbage fra den spæde start og til det sidste nye skud på stammen “Sange Til Natten”. Og så kan vi kun drømme om at I kan huske hvor I var og med hvem I hørte de sange første gang. Og at I selvfølgelig lige som os bagefter vil sige: “Det nyeste var nu det bedste… ”, fortæller Poul Krebs om den kommende tour.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere