0Din kurv er tom
Venteliste

Professor Brian Cox – Adventures in Space & Time

2. okt '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Professor Brian Cox – Adventures in Space & Time

Skriv dig på venteliste

Adventures in Space & Time

Professor i partikelfysik Brian Cox holder ”Guinness World Records” i kategorien ”Most tickets sold for a science tour” med over 150.000 solgte billetter fra seneste tour. Nu kan du opleve hans nye show ”Adventures in Space & Time” i Koncertsalen.

Brian Cox drager tilbage på landevejen i starten af 2019 med sit spritnye show ”Adventures in Space & Time”. Med showet vil professoren sende publikum på en rundrejse i forståelsen af oprindelsen og evolutionen af vores solsystem og hele universet.

Med følgeskab af æresgæsten og Brain Cox’s podcast-kollega komikeren, skuespiller og forfatter Robin Ince, vil de herrer give de fremmødte en fascinerende indsigt i, hvordan universet helt grundlæggende er skruet sammen.

For yderligere opdateringer på showet kan man holde øje med Brian Cox’s officielle website: https://briancoxlive.co.uk/

Professor i partikelfysik Brian Cox står klar med nyt show ”Adventures in Space & Time” i DR Koncerthuset.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere