0Din kurv er tom

Pulsar festival 2022: TRIO

11. mar '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Pulsar festival 2022: TRIO

Pulsar festival 2022: TRIO

For første gang i Danmark kan man opleve et af vor tids vildeste og mest originale musikværker: ”Trio” af Simon Steen-Andersen. Musikken er skrevet for tre store ensembler: Et kor, et bigband og et symfoniorkester. Den fjerde dimension er en collage af filmklip, som musikken smelter sammen med.

Komponisten Simon Steen-Andersen er flyttet fra Danmark til Berlin, og han regnes i dag for en af nutidens førende komponister på verdensplan. Hans speciale er at kombinere levende musik med elektronik, video og performance på nye og overrumplende måder.

Efter en række spektakulære værker har den 44-årige Simon Steen-Andersen overgået sig selv med sit storværk ”Trio”. Det blev uropført i Tyskland i 2019 og blev straks en sensation. ”Trio” er en komplet fusion af live-musik og multimedier. Filmklip af dirigenter og musikere er virtuost komponeret ind i den musik, som de tre grupper – et kor, et big-band og et symfoniorkester – spiller og synger på scenen.

”Trio” er skrevet på initiativ af DR i samarbejde med den tyske radio SWR, der råder over de tre typer ensembler, der udgør Simon Steen-Andersens kæmpetrio. Det er et monumentalt og medrivende værk – overvældende, fantasifuldt og også meget, meget morsomt. ”Trio” er en milepæl i dansk musik.

Program


Simon Steen-Andersen

TRIO (Dansk førsteopførelse)

Simon Steen-Andersen

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter