0Din kurv er tom
Arrangementet er gratis Max. 4 billetter pr. kunde

Radiobiograf: Det Perfekte Offer 2

14. feb '19 kl. 19:00

Studie 4

Radiobiograf: Det Perfekte Offer 2

Event er afholdt

Det Perfekte Offer 2

FORPREMIERE: P1 Dokumentar præsenterer anden sæson af den populære podcastserie Det Perfekte Offer.

En serie om en sårbar kvinde, der opsøger en psykolog i håb om at få hjælp til at håndtere voldsomme traumer fra fortiden, men ender i et behandlingsforløb, der skal udsætte kvinden for nye traumer.

Det Perfekte Offer 2 kulegraver en opsigtsvækkende sag om en psykolog, der for nyligt blev dømt for at misbruge sin egen patients afhængighed af ham – og afslører et system, der ikke reagerede, da kvinden forsøgte at råbe højt om, hvad der skete hos psykologen.

Udover en forpremiere på de to første afsnit af podcastserien kan du møde Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen, journalisten bag podcasten, der vil fortælle om arbejdet med serien.

Serien bliver sendt på P1 og udkommer på podcast torsdag den 21. februar.

Arrangementet er gratis.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden showet?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere