DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Ramasjang Julemysteriet

8. dec '19 kl. 10:00

Koncertsalen

Ramasjang Julemysteriet

Event er afholdt

Med Kristian Gintberg og band

Kom og vær med til at løse det store julemysterium i Koncertsalen! Ramasjang Mysteriet og Kristian gør din dag lidt mere mystisk, når de sammen med et velspillende band hjælper julemanden med at opklare det store julemysterium.

Julen er i fare! Selveste julemanden er blevet bestjålet og ingen ved hvem skurken er!

Hvis ikke mysteriet bliver opklaret hurtigst muligt, vil det være slut med julegaver, juletræer nisser og rensdyr for altid. Heldigvis er der en sidste chance: Ramasjangs detektiv, Kristian! Han er en mester i at finde spor og han kender Ramasjangs syv skurke ind og ud.

Sammen med alle børnene vil Kristian prøve at finde ud af, hvem af de syv der har været på spil. Er det den gamle Reichardt Thomsen? Den svenske danseslyngel Danse Staffan? Fodboldtossen Ronni Roligan? Hanne Riffel? Camping Vagn? Preben Pølsesnak eller Fru Pudderkvast? Én ting er sikkert: Det bliver en højspændt koncert med alle de kendte, prisvindende sange fra Ramasjang Mysteriet med et velspillende band på scenen.

Er du klar til at løse et rigtigt julemysterium sammen med Kristian?

Så lad os komme i gang!

Showet kan også opleves:
Den 8. december 2019 klokken 13.00 – Læs mere her
Den 8. december 2019 klokken 16.00 – Læs mere her

Værd at vide:
Ramasjang Julemysteriet varer 1 time og henvender sig til børn i alderen 3-8 år.

I baren kan der købes popcorn, pizzaboller, sandwich, slik, sodavand, juice, kage, kaffe, te og chokolade.
Det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere