0Din kurv er tom
Udsolgt

Ramasjang Mysteriet og det Tophemmelige Julemysterium

6. dec '20 kl. 13:00

Koncertsalen

Ramasjang Mysteriet og det Tophemmelige Julemysterium

Event er afholdt

Ramasjang Mysteriet og det Tophemmelige Julemysterium

Har du en detektiv inden i dig? Så er det nu du skal pudse forstørrelsesglasset, for Kristian har brug for din hjælp til at fange skurken i ”Ramasjang Mysteriet og det Tophemmelige Julemysterium”!

”Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium” skal løses, men vi må være forsigtige – Ellers bliver det måske aldrig jul igen!
I det helt nye show er børnene med til at opklare alle de mystiske ting der sker i Koncertsalen!

Der hersker ingen tvivl om at skurken skal findes blandt en af de 7 sædvanlige forbrydere.
Men om det er Hanne Riffel, Ronni Roligan, Danse Staffan, Camping Vagn, Preben Pølsesnak, Fru Pudderkvast eller den tandløse Reichardt Thomsen, ved vi ikke endnu.

Sammen med sit velspillende orkester spiller Kristian julen ind med de kendte sange fra Ramasjang Mysteriet.
Derudover bliver der selvfølgelig også plads til en masse kendte julehits.

Så hold på hat og lakridspiber når Koncertsalen slår dørene op til ”Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium”.

Nyt show, nyt mysterium, gode gamle Kristian!

Værd at vide:
Showet varer 1 time og henvender sig til børn i alderen 3-8 år.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter