0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Rasmus Nøhr

9. maj '19 kl. 20:00

Studie 2

Rasmus Nøhr

Event er afholdt

Rasmus Nøhr

Gensynsglæden bliver stor, når den danske hit-troubadour Rasmus Nøhr igen lægger vejen forbi DR Koncerthuset og live præsenterer popsuccesser som ”Sommer i Europa”, ”Det Glade Pizzabud” og nye, nærværende sange fra seneste album ”Monas Butik”

I et halvandet årti har Rasmus Nøhr sat sit solide præg på den danske musikscene. Med fem fuldendte studiealbum med sande hitparader er de danske pop-tilhængere og koncertgængere yderst bekendte med sangeren, og utallige gange er de blevet præsenteret for Rasmus Nøhrs karismatiske stemme og farverige tekstunivers.

Musikeren og sangskriveren har gennem årene turneret kongeriget tyndt i alle tænkelige live- konstellationer og i særdeleshed tæller bedrifterne flere fremragende koncerter i DR Koncerthuset – derfor kan man som publikum i Studie 2 forberede sig på en gentagelse af de forrige succeser og mere til endda.

Siden sidste besøg i DR Koncerthuset i 2015 har Rasmus Nøhr ikke alene færdiggjort endnu et fuldlængde album med titlen ”Monas Butik”, han har med albummet skrevet 10 nye, skæbneskildrende sange med budskabet om at være nærværende, hvor end du er, hvem end du er, for som han siger; ”alle kan være noget for nogen”

”Monas Butik” er indspillet live i en underspillet men langt fra uvedkommende produktion, og nærværet på pladen er intakt og drønende dynamisk på samme tid – en smuk sammensætning, der i DR Koncertsalens Studie 2 vil folde sig ud i fuld flor sammen med Rasmus Nøhrs øvrige hit-klassikere leveret af hovedpersonen selv og et yderst velspillende orkester.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere