0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Rasmus Walter

26. feb '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Rasmus Walter

Event er afholdt

Rasmus Walter

Med fire soloalbums i ryggen og nyt dansk album på vej drager Rasmus Walter forbi DR Koncerthuset med et spændende nyt setup. Den folkekære kunstner spiller en todelt koncert i Koncertsalen, hvor du både kan opleve Rasmus Walter solo og med band og med nyt og gammelt materiale.

Rasmus Walter har efterhånden prøvet lidt af hvert i musikbranchen. Han var forsanger for rockbandet Grand Avenue og startskuddet til hans solokarriere, skulle vise sig at være en sang han skrev til tvillingebrorens tegneserie.

I dag har han fire dansksprogede albums under bæltet som solist – tre af dem har høstet guld, og nu drager han forbi Koncertsalen med et spændende nyt setup, der bl.a. byder på nye danske sange med. seneste singleskud på stammen ”Finder vej”. Publikum vil naturligvis også kunne opleve Rasmus Walters musik fra både fortiden med danske hits som “Endeløst” og “Dybt vand” og fra nutiden med engelsksprogede sange, der startede med ”Heart Of Stone” og senest ”Lost In The Moment”, som var et af de mest spillede tracks på P4 i foråret 2019.

Nærmere bestemt vil koncerten bestå af en solodel og en del med bandet, som tæller Max Winding på trommer, Martin Birksteen på keys, Martin Sandberg Kærgaard på bas og Henrik Hamilton på guitar. Man får med andre ord hele paletten, når Rasmus Walter træder ind på scenen i Koncertsalen til februar. Selvom han har haft et par afstikkere med sange på engelsk, glæder han sig især til at spille sine danske sange i Koncertsalen. Selv udtrykker han det således:

“Det giver noget helt særligt, når man står på en scene og skråler ens følelser ud på sit modersmål samtidig med at folk synger med. Den direkthed og filterløshed kan noget virkelig specielt som engelsk ikke  rigtig kan komme tæt på.”

Det femte danske album fra Rasmus Walter forventes klar i starten af 2020, men allerede til februar i Koncertsalen bliver publikum lukket ind i sangskriverens univers. Rasmus Walter løfter lidt af sløret for, hvad det nye todelte setup har at byde på:

“Jeg spiller to sæt, hvor første del bliver akustisk, og sangene serveres lidt anderledes end normalt, og i anden del kommer der så knald på med fuldt band. Det er noget helt nyt for os, så det glæder vi os meget til. Koncerten er jo for et siddende publikum, og der sker helt klart et eller andet, når jeg også sætter mig ned på scenen. Jeg kommer ned i et andet tempo og kommer helt naturligt til at åbne op for historier og anekdoter

Sådan siger Rasmus Walter, der endvidere lover, at koncerten bliver en tour de force gennem hele bagkataloget som også vil byde på smagsprøver fra det kommende album og potentielt også kan indeholde et par gamle Grand Avenue-numre i nye, akustiske versioner.

Rasmus Walter har udgivet fire album med sit band Grand Avenue, fire album på dansk som solist samt et antal engelske sange ”Heart Of Stone” og ”Lost In The Moment”. De mange udgivelser har resulteret i flere guld- og platinplader, mere end 60 millioner streams og massive radiohits.

Samtidig med kommende koncert er Rasmus Walter ved at være klar med et nyt album, som lander i starten af 2020, men heldigvis kan publikum tyvstarte lidt på de gode melodier i form af den føromtalte danske single “Finder vej”.

Nedenfor kan du også høre en af Rasmus Walters største danske sange “Endeløst”

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere