0Din kurv er tom

Rasmus Walter

26. feb '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Rasmus Walter

Rasmus Walter

Med fire soloalbums i ryggen og nyt album på vej drager Rasmus Walter forbi DR Koncerthuset med et spændende nyt setup. Den folkekære kunstner spiller en todelt koncert i Koncertsalen, hvor du både kan opleve Rasmus Walter solo og med band og med nyt og gammelt materiale.

Rasmus Walter har efterhånden prøvet lidt af hvert i musikbranchen. Han var forsanger for rockbandet Grand Avenue og startskuddet til hans solokarriere, skulle vise sig at være en sang han skrev til tvillingebrorens tegneserie.

I dag har han fire dansksprogede albums under bæltet som solist – tre af dem har høstet guld og nu drager han til DR Koncerthuset med et spændende nyt setup i Koncertsalen.

Den folkelige sanger spiller en todelt koncert i Koncertsalen, hvor du kan opleve Rasmus Walters musik fra både fortiden med danske hits som “Endeløst” og “Dybt vand” og fra nutiden med engelsksprogede sange, der startede med ”Heart Of Stone” og senest ”Lost In The Moment”, som var et af de mest spillede tracks på P4 i foråret 2019.

Koncerten vil bestå af en solodel og en del med bandet, som tæller Max Winding på trommer, Martin Birksteen på keys, Martin Sandberg Kærgaard på bas og Henrik Hamilton på guitar. Man får med andre ord hele paletten, når Rasmus Walter træder ind på scenen i Koncertsalen til februar.

Samtidig med kommende koncert er Rasmus Walter ved at være klar med et nyt album, som lander i starten af 2020, men heldigvis kan publikum tyvstarte lidt på de gode melodier, da der allerede til efteråret 2019 er nye sange på vej.

Nedenfor kan du høre et af Rasmus Walters største danske sange: “Endeløst”

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere