0Din kurv er tom
Support: Luke Titus

Ravyn Lenae – EU Tour

28. apr '18 kl. 20:00

Studie 3

Ravyn Lenae – EU Tour

Event er afholdt

Ravyn Lenae EU Tour

Det kun 19-årige stjerneskud Ravyn Lenae fylder DR Koncerthusets intime studie 3 med sin futuristiske neo-soul. Ravyn Lenae er et ubeskrevet navn herhjemme, men det bliver der snart lavet om på!

I slutningen af april debuterer hun nemlig på dansk grund, når man i DR Koncerthusets stemningsfyldte og intime Studie 3 kan få smag på hendes fantastiske neo-soul.

Sangerinden fra Chicago fyldte kun 19 i år, men hun har allerede udgivet tre anmelderroste ep’er, senest aktuelle ‘Crush’, som det toneangivende musikmedie Pitchfork anbefaler med flotte roser. Her blev Lenae blandt andet sammenlignet med ikoner som Kelis, Aaliyah og Azelia Banks.

Lenae debuterede med ‘Moon Shoes’ i 2015 som blot 16-årig, hvorefter hun hurtigt blev samlet op af det store pladeselskab, Atlantic, og siden har hun optrådt på udgivelser fra både Mick Jenkins og Noname. Sidste år udkom hendes anden ep, ‘Midnight Moonlight’.

‘Crush’ er Lenaes tredje ep, skabt i samarbejde med producer Steve Lacy, der bedst kendes for at have siddet bag knapperne for både Kendrick Lamar og Tyler, the Creator. Og den tegner et billedet af en ung sangerinde, der ikke er bange for at krænge sjælen ud, og som samtidig forsøger at samle arven op efter forbillederne Erykah Badu og Lauryn Hill.

Ravyn Lenae har blandt andre turneret med en anden sprudlende R&B-stjerne, SZA, og førnævnte Noname, og mon ikke hun har lært et trick eller to af det? Sikkert er det, at hun skal stå på helt egne ben, når hun tager ud på en Europaturné, der i april rammer vores Studie 3. Det bliver en unik mulighed for at opleve et meget ungt talent på vej til at bryde igennem.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere