Venteliste

Ready Player 3 Feat. Game Grumps and Jacksepticeye gamer live

11. okt '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Ready Player 3 Feat. Game Grumps and Jacksepticeye gamer live

Event er afholdt

Ready Player 3 Feat. Game Grumps and Jacksepticeye

De har over 20 millioner subscribers på YouTube tilsammen, og nu er de klar til at gå live med et nyt fælles gaming show: Ready Player 3. De populære gamere Jacksepticeye og Game Grumps besøger DR Koncerthuset.

Kom i godt selskab med Game Grumps og Jacksepticeye for en aften til et live gaming event i DR Koncerthuset til efteråret, du ikke vil gå glip af!

De tre gamere er klar til at rejse verden rundt med deres nye fælles gaming show Ready Player 3, hvor de spiller deres favoritspil og deler ud af humoristiske og spydige kommentarer til hinanden. Det handler om at have det sjovt, akkurat som de har på Youtube, hvor fanbasen hver dag vokser sig større og større. Aftenen afsluttes med en stor Q&A, hvor publikum må spørge om alt – Ja alt! Selvom svarene oftes ender helt andre steder end det spørgsmålene lagde op til. Men hysterisk morsomt bliver det uanset hvad.

 

Game on!

GAME GRUMPS
Let’s Play webserien Game Grumps udgøres af de to Internet personligheder Arin Hanson og Dan Avidan. Serien blev skabt i 2012 og i hver episode kan fans følge de to værter spille videospil, kommenterer hinandens evner og ikke mindst dele ud af deres meninger om valget af spil. Game Grumps har over 4 millioner subscribers og over 3 milliarder samlet views.

 

JACKSEPTICEYE
Den irske producer, gamekommentator og Internetpersonlighed Seán William McLoughlin står bag Jacksepticeye og er kendt for sin YouTube Let’s Play serie, hvor han med en stor portion humor kommenterer på videospil og vlogs. Kanalen har over 16 millioner subscribers og mere end 7 milliarder samlede views.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bordBestil bord i DR Koncerthusets restaurant

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere