Reformationen 500 år

31. okt '17 kl. 19:45

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Reformationen 500 år

Reformationen 500 år

DR SymfoniOrkestret, DR VokalEnsemblet og en række gæstekunstnere fejrer 500 års dagen for Reformationen i ord og toner. Kom med på en musikalsk rejse ind i troens, kærlighedens og barmhjertighedens væsen – med skuespiller Birgitte Hjort Sørensen som vært.

Ved denne festkoncert, som sendes direkte på DR K, kan du opleve bred vifte af musikalske indslag – fra fløjtespil og fællessang over orgelmusik og korsang til den helt brede orkesterklang.

Med skuespiller Birgitte Hjort Sørensen i centrum opfører DR SymfoniOrkestret og DR VokalEnsemblet bl.a. uddrag af J.S. Bachs H-mol messe, Wagners Parsifal og et nyt orkesterværk af komponisten Karl Aage Rasmussen – men lige så vigtigt er en håndfuld af Luthers smukkeste salmer, som binder koncerten naturligt sammen.

Som en hyldest til Luthers stærke vision inviteres publikum til at synge med på alle koncertens salmer, mens den spændende scenografi, lyssætning og fortælling sikrer en både smuk og tankevækkende koncertoplevelse.

Program


Luther

Af Dybsens Nød

Luther

Behold os, Herre, Ved Dit Ord

Luther

Vor Gud, Han Er Så Fast En Borg

Wagner

Parsifal, overture

Bach

H-mol Messe: Dona Nobis Pacem

Poulenc

Bransle de Champagne

Walther

Fuga

Karl Aage Rasm.

Nu Fryde Sig Hver Kristen Mand

Charpentier

Marche de triomphe

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Oplev koncerten på DR K

Koncerten sendes på DR K

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Bar og drikkevarer i pausen

Vi har også en bar, der serverer diverse forfriskninger før koncerten, samt under pause. Læs mere om, hvordan du springer køen over, med vores smarte app.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere