0Din kurv er tom

Reza Bahram

19. dec '21 kl. 20:30

Studie 2

Reza Bahram

Reza Bahram

Oplev den iranske fusionssanger Reza Bahram, når han går på scenen i Studie 2. Reza Bahrams første nummer "Az Esgh Bego" blev et hit, og sangene "Gol-e-Esgh" og "Divaneh" har været på listen over de mest downloadede iranske sange globalt, to år i træk.

Reza Bahram er en velkendt iransk fusionsanger. Han er født den 11. januar 1991 i byen Yazd i Iran. Reza stoppede sangkarrieren efter hans far gik bort i 2005, da hans far var den første støtte til Rezas karriere. På det tidspunkt spillede Reza fodbold for “Foolad-e-Yazd”. Senere spillede han for “Foolad-e-Khouzestan”, hvor han desværre blev skadet under en fodboldkamp. Efter tre år med operationer, måtte han træde tilbage fra sin fodboldkarriere. Dette skubbede ham tilbage til musikken, og øgede hans interesse. Han mener at det er hans mors støtte, som har spillet den vigtigste rolle i hans succes, og at Gud og dernæst hans mor har været drivkraften i hans musikkarriere og succes.

Et år før han startede på universitet i 2009, begyndt han for alvor at arbejde med musik og i 2014 arbejde han med det professionelt. Reza færdiggjorde samtidig sin bachelor fra Yazd Science and Culture University i Financial Management. Hans første nummer blev udgivet den 20. juli 2016 med titlen “Az Esgh Bego” og blev et hit. Teksten og melodien er skrevet af Hamed Dehghani og arrangeret af Massoud Jahani. Sangen blev også spillet til afslutningsceremonien på den 36. Fajr Film festival i Milad Tower, Tehran. Sangene “Gol-e-Esgh” og “Divaneh” har været på listen over de mest downloadede iranske sange globalt, to år i træk. Han har spillet 150 koncerter på fire måneder, og 40 af koncerterne blev afholdt i de mest bemærkelsesværdige koncertsale i Iran, bl.a. i den luksuriøse Spinas Palace som har plads til 2.500 tilskuere. Reza Bahrams har også bidraget til temamusikken til dramaserien “Mamnue” og “Del”. Derudover har han samarbejdet med Ghoghnous Cultural and Artistic Instittute.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud