Venteliste Varighed ca. 90 min.

RICK ASTLEY

8. maj '17 kl. 20:00

Koncertsalen

RICK ASTLEY

Event er afholdt

Rick Astley

Med en af musikindustriens mest markante stemmer, har Rick Astley efterladt et uudsletteligt præg på pop-kulturen siden sin fremkomst i rampelyset for næsten tre årtier siden. Med langt over 40 millioner solgte plader, og et misundelsesværdigt bagkatalog over hitliste-toppende hits, er Astley fortsat en af Storbritaniens mest succesfulde solister nogensinde.

Rick Astley eksploderede ind i mainstream musikkens bevidsthed med det multi-million sælgende album “Whenever You Need Somebody”, og han besidder den ære at være den første mandlige solo artist, der har oplevet at have sine første otte singler i top ti (UK).

Han var blot enogtyve år gammel, da han udgav den ikoniske “Never Gonna Give You Up” og få debutsingler har haft den samme effekt. Singlen fik øjeblikkeligt residens på hitlisterne og megahittet blev Storbritanniens bedst sælgende single i 1987 og gik nummer et i 16 lande. Sangen blev kernen på debutalbummet “Whenever You Need Somebody”, og det solgte forbløffende 15 millioner eksemplarer på verdensplan og etablerede Astley i branchens elite som et af de mest spændende nye navne på planeten. På tværs af Atlanten var det hits som “It Would Take A Strong Strong Man” og “Together Forever” der vandt anerkendelse, og fik top ti placering samt tjente Astley en eftertragtet Grammy-nominering for “Bedste nye kunstner” i processen.

Eventuelle bekymringer for ”den svære to’er” og dennes potentielle nedtur, blev hurtigt manet i jorden, da det kritikerroste opfølgeralbum “Hold Me In Your Arms” udkom, med titelnummeret der straks gik top ti. Yderligere hits “She Wants To Dance With Me” og “Take Me To Your Heart” blev faste fan-favoritter, som Astley tog med på sin første udsolgte verdensturné.

Rick Astley er ligeledes i stand til at krydse genrer efter behag, men bevarer altid sin sjælfulde dybde og udtryksmåde, som først gjorde ham afholdt og anerkendt. Astleys uforlignelige vokal har vundet legioner af fans verden over, han har udgivet seks anmelderroste studiealbum, og har som nævnt fået musikbranchens anerkendelse i form af en Grammy-nominering. I 2016 kom så Astleys længe ventede tilbagevenden, med en succesfuld UK tour i foråret, og et længe ventet studiealbum ”50” der udkom i juni måned.

Vi ser umådeligt meget frem til at byde Rick Astley velkommen ”hjem” til Danmark, han er nemlig dansk gift. Det bliver en fantastisk aften i DR Koncertsalens smukke omgivelser, og der er hitgaranti fra en af de største stemmer!

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord