0Din kurv er tom

Rolando Villazón Solo Recital

8. okt '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Rolando Villazón Solo Recital

Event er afholdt

Solo Recital

Den mexicanske tenor Rolando Villazón er en af operaverdenens stærkeste og mest alsidige kunstneriske personligheder. Her er chancen for at opleve ham på scenen i Koncertsalen til en aften fuld af spansk passion i DR Koncerthuset.

Følg med den verdenskendte mexicanske tenor Rolando Villazón og hans faste pianist Carrie-Ann Matheson på en musikalsk rejse gennem Spanien og Latinamerika, når Villazón bevæger sig væk fra de vante skrå operabrædder og lander i DR Koncerthuset for at levere en intim oplevelse af de helt særlige: en aften fuld af spanske sange.

De Falla, Mompou, Obradors, Revueltas, Gustavino, Ginastera og Calvo: Alle disse komponister får ørenlyd, når Villazón synger de værker, der står hans hjerte allernærmest.

Denne aften er den smertende, værkende men søde kærlighed æresgæst, og i velkendt spansk tradition skal du høre sange om triste skæbner, bizarre karakterer og groteske begivenheder. Men selv om sangene nok trækker på den samme spanske folkloristiske tradition, er tonesproget mangfoldigt og taler sine mange, mere moderne dialekter fra Europa til Latinamerika – fra det spanske hovedland til Mexico, Colombia over Brasilien og Argentina.

Rolando Villazón er meget mere end en sanger. Selvom han er verdenskendt for sin varme tenorstemme og sine personlige fortolkninger af mange store operaroller, har han i de senere år vist sit kunstneriske format i et større og bredere perspektiv.

Samtidig med, at Rolando Villazón stadig indspiller soloalbums for Deutsche Grammophon og synger både opera og solokoncerter, er han i dag en efterspurgt instruktør på førende operascener og desuden bl.a. kunstnerisk leder af Mozart-ugen i Salzburg. Han har ovenikøbet sit eget tv-program på kanalen ARTE – og så har han udgivet tre romaner, hvoraf den seneste har den sigende titel “Livskunstner”!

Glæd dig til et møde med tenoren, som har været en del af operaens superliga i over 20 år – og som er kendt og elsket over hele verden for sin charme, varme og karisma.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere