0Din kurv er tom
Aflyst

Romantiske stemmer

17. maj '20 kl. 16:00

Trinitatis Kirke

Se rabatmuligheder

Romantiske stemmer

Event er afholdt

Romantiske stemmer

Oplev den store, varme klang af DR Koncertkorets 74 sangere, når de præsenterer et rendyrket romantisk program i Trinitatis’ smukke kirkerum – fra Mahler, Wagner og Strauss til Schumanns sjældent opførte sange for dobbeltkor.

DR Koncertkoret er bredt kendt som det store, symfoniske kor, der kommer frem på balkonen i DR Koncertsalen, når DR Symfoniorkestret opfører de største værker for kor og orkester.

Men hver sæson kan korets 74 professionelle klassiske sangere også opleves i deres egen ret, når de blænder op for nogle af de fantastiske korværker, der kræver den brede, varme klang, som DR Koncertkoret er specialister i at levere.

Denne eftermiddag kan du komme med DR Koncertkoret gennem et væld af store følelser i et rendyrket romantisk program: fra Robert Schumanns spændende sange fra dobbeltkor, som kun sjældent opføres, over Richard Strauss’ fortryllende skildring af en solnedgang til et blændende arrangement af den erotisk ladede dødsscene fra Wagners opera Tristan og Isolde.

DR Koncertkorets faste dirigent, belgieren Bart van Reyn, leder sangerne gennem det overdådige program, der også byder på toner af både Gustav og Alma Mahler.

Program


Robert Schumann

Fire sange for dobbeltkor

Richard Wagner arr. Clytus Gottwald

Isoldes Liebestod

Gustav Mahler

Ich bin der Welt abhanden gekommen

Jørgen Jersild

Min yndlingsdal

Richard Strauss

Der Abend

Bart Van Reyn

Dirigent