Support: Brian Mackey & The Heart Of

Ron Pope

30. okt '17 kl. 20:00

Studie 3

Ron Pope

Event er afholdt

Ron Pope

Kompromisløs, produktiv og absolut i særklasse; en af indiescenens største succeshistorier, Ron Pope, giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3, som en del af sin 2017 Dancing Days World Tour

I et evigt foranderligt musiklandskab har Nashville-baserede Ron Pope sat en stram og sikker kurs for sin musikalske karriere. Med sin stædige indie-tilgang og stærke kontrol over eget materiale er Pope ved at indtage nogle flotte placeringer som en af de bedst indtjenende uafhængige artister i musikbranchen – med en fanbase, som er ved at vokse sig stor kloden rundt.

At tage en uafhængig vej gennem musiklandskabet har vist sig at være særligt frugtbar for Pope, som til dato har udsolgt shows på tre kontinenter – i mere end 20 forskellige lande, solgt 2 millioner digitale singler, blevet streamet mere en 200 millioner gange, haft 630 millioner afspilninger på Pandora og intet mindre en 150 millioner afspilninger på YouTube – og har dermed modbevist alle skeptikere, som tror, at der ligger begrænsninger i det at være uafhængig i nutidens musiklandskab.

Pope udsender nyt album “Work” til august 2017 på sit eget label Brooklyn Basement Records – blot få måneder før han giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3.

”Dette album følger mig tilbage fra mine teenageår, hvor min klasselærer fortalte min mor, at jeg nok ville ende i fængsel – jeg startede samme år med at skrive sange. Det har været op ad bakke lige siden – og masser af hårdt arbejde”

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere