0Din kurv er tom
Venteliste SUPPORT Destiny Rogers

Ruel

17. nov '19 kl. 20:00

Studie 2

Ruel

Skriv dig på venteliste

Ruel

Den australske teenagestjerne Ruel har vind i sejlene for tiden og til efteråret afholder han sin første koncert på dansk grund. Den unge sanger med den sprøde stemme og de velproducerede popnumre udgiver tilmed sin anden EP forinden efterårskoncerten i DR Koncerthuset, Studie 2.

“The fifteen-year-old Australian turns pop music on its head by adding elements of R&B and soul to the pop production. His vocal is incredibly strong for his young years. You could say Ruel is a little like Bieber, but he’s entirely skipped the awkward teen phase—you’ll find no dodgy haircuts and meek production here.” Sådan beskrev Earmilk den unge australske sanger efter udgivelsen af hans gennembruds EP ”Ready” tilbage i 2018.

Efterfølgende er der kommet en stribe singler, hvor fire af dem er gået enten guld eller platin i hjemlandet, og sangene fra debut EP’en ”Ready” har allerede mere end 200 millioner afspilninger på Spotify. Men der er mere på vej fra Ruel i og med ep’en ”Free Time”, der allerede har genereret hits som ”Painkiller” og ”Face to Face”, ser dagens lyd til efteråret og inden koncerten i Studie 2.

Ruel har allerede et imponerende live-CV at fremvise med turnéer sammen med navne som Khalid og Shawn Mendes. Sidste år vandt han en “ARIA” Award som årets Breakout Artist, og lige om lidt er det DR Koncerthuset, der kan lægge scene til koncerten med det unge popvidunder.

Som kun 13-årig blev Ruel opdaget af den Grammy-vindende australske producer M-Phazes (Eminem, Demi Lovato), der producerede og skrev singlen ”Golden Years” sammen med Ruel. Sangen kom ud to år senere som sangerens debutsingle og blev hurtigt samlet op af den populære radiostation Triple J, der efterfølgende inviterede den 15-årige sanger i studiet i det populære program ”Like a Version”. Ruel var programmets yngste gæst nogensinde, og videoen af hans version af Jack Garratts hit ”Weathered” fik meget imponerende mere end en halv million streams på kun 48 timer.

Det er klart og tydeligt, at Ruel på meget kort tid har opnået stor anerkendelse fra både fans og musikbranchen, og forventningerne er i den grad bygget op til den kommende udgivelse. Både de aktuelle og kommende hits kan høres i København til efteråret i Studie 2.

Se Ruels version af Jack Garratts hit ”Weathered” fra programmet “Like a Version”.

SUPPORT: Destiny Rogers
Destiny Rogers debutsingle “Tomboy”, er verden over blevet streamet og set over 6 millioner gange, og nu kan du opleve hende som support til Ruel i DR Koncerthuset.

20-årige Destiny Rogers er sanger, sangskriver og multiinstrumentalist, født og opvokset i en lille by i Nord-Californien ved navn Lodi. I en alder af 6 blev hun besat af skateboarding og troede endda, at hun ville forfølge sin passion professionelt. Men da hun voksede op i kirken sammen med sin far, der var ungdomspastor og hørte på AC/DC og en mexicansk mor, der hørte Mariachi, blev Destiny trukket ind i musikkens verden i stedet.

Destiny Rogers kommer med R&B og hip-hop-bøjede popsange, som det blandt andet kan høres på hendes debut-EP Tomboy, der blev udråbt af NYLON som “a killer debut” og som “a striking grand entrance into the music world” af Live Nation’s ”Ones To Watch”.

Support

DESTINY ROGERS

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder