0Din kurv er tom
Venteliste

RuPauls Drag Race – Werq The World Tour 2019

25. apr '19 kl. 21:00

Koncertsalen

RuPauls Drag Race – Werq The World Tour 2019

Skriv dig på venteliste

RuPaul’s Drag Race – Werq The World Tour 2019

Det kommer ikke til at gå stille af sig, når de største queens igen gæster DR Koncerthuset. Stjernerne fra reality-fænomenet, ”RuPauls Drag Race”, tager publikum med på en rejse af intergalaktiske dimensioner med deres ”Werq the World 2019 Tour

Sidste gang ”RuPauls Drag Race” gæstede DR Koncerthuset stod dedikerede fans i kø for at opleve de seks stilede- og glimmerklædte dragqueens fra det populære realityshow.

Nu lægger stjernerne atter vejen forbi Koncertsalen, og denne gang er de på en mission af astronomiske dimensioner.

Vært og missionsleder, Michelle Visage, tager publikum med på en rejse for at redde selveste universet – heldigvis med hjælp af en håndfuld intergalaktiske queens, Aquaria, Kameron Michaels, Asia O’Hara, Kim Chi, Naomi Smalls, Monét X Change og Violet Chachki!

NB: Der tages forbehold for, at der kan forekomme ændringer i line-up af queens.

VIP Meet&Greet – Information
Mød the queens før showet! Med det særlige ”VIP Galaxy Pass” får du mulighed for at møde stjernerne og få en plads på én af de første rækker i skibet.

Meet&Greet starter kl. 19.00.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere