0Din kurv er tom
Venteliste DJ Mathias Mesteño

RuPaul’s Drag Race World Tour

19. maj '18 kl. 22:00

Koncertsalen

RuPaul’s Drag Race World Tour

Skriv dig på venteliste

RuPaul’s Drag Race World Tour

Vær med når Rupaul's Drag Race atter indtager hele DR Koncerthuset. Dine favorit Queens vender retur med endnu et fiiiierce show i Koncertsalen - i det officielle RuPaul's Drag Race World Tour! Den københavnske DJ Mathias Mesteño vil sørge for at aftenens stemning før, under og efter showet er i kyndige hænder. DJ'en spiller fra 21.00 og frem til kl. 01.00, når der er pause i showet.

Shangela vil guide publikum igennem aftenen med optrædener fra Kennedy Davenport, Kim Chi, Latrice Royale, Sharon Needles, Violet Chachki og Valentina.

Meet & Mingle
Mød the Queens inden showet. Billetten inkluderer; VIP laminat med nøglesnor, samt et sæde på en af de forreste rækker i Koncertsalen.
Gæster med Meet & Mingle billet skal ankomme kl. 20.00.

OBS! Lineup kan ændres løbende og uden varsel.

Mathias Mesteño – Den københavnske dj veteran kan snart fejre sit 30 års jubilæum som DJ.

Med sit eviggyldige kærlighedsforhold til musikken og et imponerende CV der tæller alt fra Vega Natklub, over Fabric London til verdenberømte Panorama Bar i Berlin, er stemningen før og efter showet lagt i kyndige hænder.

DJ Mathias Mesteño spiller på følgende tidspunkter:

Kl. 21.00-22.00

Kl. 22.45-23.15

Kl. 00.00-01.00

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her