0Din kurv er tom

Russ – There’s Really A Wolf In Europe Tour

27. feb '18 kl. 21:00

Studie 1

Russ – There’s Really A Wolf In Europe Tour

Event er afholdt

RUSS

I løbet af det sidste årti har rapper og DIEMON crew medlem Russ skabt sig et navn som en af Atlantas ”one to watch” artister.

Den seneste tids succes med hans første Billboard Hot 100 hit ”What They Want” vil nok få nogen til at stemple ham som en hot ny artist. Dog beskriver Russ selv, at han er en ”10 år, 11 album og 87 sange overnight succes”.

Som Soundcloud tilhænger udgav han en sang om ugen på platformen, indtil det endelig gav pote, og sidste år teamede han op med Columbia Records.

Debutsinglen ”What They Want” gik top 10 på Billboards Rhythmic chart, da den udkom sidste efterår, og har i skrivende stund mere end 146 millioner streams på Spotify alene. Videoen har mere end 125 millioner views på Youtube – se den her:

Da albummet ”There’s Really a Wolf” udkom i maj måned i år, chartede den med kæmpe succes som #4 på BillboardsTop R&B/Hip-Hop albumliste.

Selvom han oprindeligt er fra Atlanta, blev den nu 25-årige Russ født i New Jersey og tilbragte sin barndom forskellige steder i staterne på grund af faderens arbejde. Denne konstante flytning fra sted til sted har haft stor indflydelse på Russ’ vitalitet og energi i musikken. Han er en uafhængig kunstner og tilstrækkelig handlekraftig til at gøre tingene på sin egen måde. Han har udsolgte soloshows verden over og har allerede kendis fans som Kylie Jenner og Waka Flocka Flame.

http://www.theresreallyawolf.com/

VIP Meet & Greet Pakke

Pakken indeholder:

  • En (1) alm. ståplads
  • Meet & Greet med Russ
  • Billede med Russ
 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere