0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Russiske mestre

22. nov '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Russiske mestre

Event er afholdt

Russiske mestre

En flot russisk aften med Augustin Hadelich som solist i Tjajkovskijs udødelige Violinkoncert. Oplev også Rakhmaninovs prægtige 3. Symfoni, som tager os med til en smuk, romantisk verden, og Musorgskijs fantasier om de vilde hekse på Bloksbjerg. Dirigent er Stanislav Kochanovsky fra Skt. Petersborg.

Der er garanti for musik med stærke farver og store følelser, når tre af Ruslands største komponister er på samme program. I centrum står Tjajkovskijs Violinkoncert, et værk så udadvendt russisk, at det næsten chokerede publikum i Europa, da de hørte det første gang.

Rakhmaninov blev den sidste store russiske romantiker. Hans Symfoni nr. 3 er fuld af stolthed og skønhed, skrevet kort før krigen lagde hans verden i ruiner. Hvorimod hans kollega Musorgskij er helt ustyrlig, når han beskriver Sankthansaftens vilde heksesabbat i En nat på Bloksbjerg. Musikken blev verdensberømt, da den blev brugt i Disney-filmen Fantasia.

Solist i Tjajkovskijs Violinkoncert er Augustin Hadelich, tysk-amerikansk musiker i øverste liga. Hver koncert med ham er en oplevelse: ”Sublimt violinspil”, ”totalt overbevisende” og ”en skarp musiker med meget på hjerte” skrev pressen efter hans seneste koncert i Danmark.

Koncerten kan også opleves den 21. november 2019 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR SymfoniOrkestrets koncertpakke Romantiske Symfonier, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Se orkesterlisten her

Læs programmet her

Program


Musorgskij

En nat på Bloksbjerg

Tjajkovskij

Violinkoncert

Rakhmaninov

Symfoni nr. 3

Stanislav Kochanovsky

Dirigent

Augustin Hadelich

Solist, violin

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere