0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Sandrayati

RY X

24. aug '22 kl. 20:00

Koncertsalen

RY X

Event er afholdt

Ry X

Den længe ventede turne med RY X bliver nu endelig til virkelighed, når den elektro-akustiske troldmand, sanger og sangskriver RY X indtager DR Koncerthuset for allerførste gang. Sanger og sangskriverens altoverskyggende aktiver er hans fløjlsbløde og følelsesladede silkestemme, stemningsmættede lydlandskaber og evne til at inddrage publikum. Der er en stemningsfuld, musikalsk oplevelse i vente i Koncertsalen.

Den LA bosiddende australier Ry Cuming bedre kendt som RY X kan til august opleves live i Koncertsalen for første gang. RY X brød igennem lydmuren med den atmosfæriske single “Berlin” (2013) og er siden da kun blevet større.

Født i kystbyen Angourie, New South Wales, voksede Cuming op med at lytte til som artister som Pearl Jam og Jeff Buckley, og deres indflydelse kan høres i hans særprægede, æteriske vokal. EP’en “Berlin” fremkaldte sammenligninger til Fleet Foxes og José Gonzalez, og på debutalbummet “Dawn” (2016) folder RY X sig for alvor ud med en sagte kraft. I 2019 udsendte han albummet “Unfurl”, og i 2020 “Colure”; det andet album fra Ry’s samarbejdspartnerskab med Frank Wiedemann, Howling. I januar 2021 udgav RY X Live fra Royal Albert Hall, en indspilning i fuld længde af hans udsolgte show på det ikoniske London venue, bakket op af London Contemporary Orchestra.

Sanger og sangskriverens altoverskyggende aktiv er hans fløjlsbløde og følelsesladede silkestemme. Han laver skrøbelig elektro-akustisk pop, som fokuserer mere på stemningsmættede lydlandskaber end indlysende melodier. RY X udemærker sig virkelig ved evnen til at inddrage sit publikum, så de føler sig som en del af den stemningsfulde, intense musikalske oplevelse.

Det er uden tvivl en oplevelse af de store der her kan indløses billet til, og vi glæder os meget til at byde velkommen til en særlig aften i RY Xs tegn i DR Koncerthuset.

Mulighed for tilkøb af T-shirt – UDSOLGT
Ifm. køb af billetter til Ry X koncert i DR Koncerthuset, har du samtidig mulighed for at købe en limited edition T-shirt. T-shirt koster 375 kr. pr. styk. Du kan se hvordan T-shirten ser ud her

Du kan også købe en T-shirt her, i tilfælde af at du allerede har sikret dig en billet til koncerten. Salget starter fredag d. 26. februar kl. 11.00.

T-shirts vil blive sendt fra en ekstern leverandør indenfor 2 måneder fra købsdatoen. Prisen på T-shirts er inkl. forsendelse.

Support: Sandrayati

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere