DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

RY X

5. mar '22 kl. 20:00

Koncertsalen

RY X

Ry X

Den længe ventede turne med RY X lader nu endelig til at blive til virkelighed når den elektro-akustiske troldmand, sanger og sangskriver RY X indtager DR Koncerthuset for allerførste gang.

Den LA bosiddende australier Ry Cuming bedre kendt som RY X kan nu opleves live i Koncertsalen, for første gang.

RY X brød igennem lydmuren med den atmosfæriske single ’Berlin’ (2013). Født i kystbyen Angourie, New South Wales, voksede Cuming op med at lytte til som artister som Pearl Jam og Jeff Buckley, og deres indflydelse kan
høres i hans særprægede, æteriske vokal. EP’en ’Berlin’ fremkaldte sammenligninger til Fleet Foxes og José Gonzalez, og på debutalbummet ’Dawn’
(2016) folder RY X sig for alvor ud med en sagte kraft. I 2019 udsendte han albummet ‘Unfurl’, og i 2020 ‘Colure’, det andet album fra Ry’s
samarbejdspartnerskab med Frank Wiedemann, Howling. I januar 2021 udgav RY X Live fra Royal Albert Hall, en indspilning i fuld længde af hans
udsolgte show på det ikoniske London venue, bakket op af London Contemporary Orchestra.

Sanger og sangskriverens altoverskyggende aktiv er hans fløjlsbløde og følelsesladede silkestemme. Han laver skrøbelig elektro-akustisk pop, som
fokuserer mere på stemningsmættede lydlandskaber end indlysende melodier. RY X udemærker sig virkelig ved evnen til at inddrage sit publikum, så de
føler sig som en del af den stemningsfulde, intense musikalske oplevelse.

Det er uden tvivl en oplevelse af de store der her kan indløses billet til, og vi glæder os meget til at byde velkommen til en særlig aften i RY Xs tegn i DR Koncerthuset.

Mulighed for tilkøb af t-shirt

Ifm. køb af billetter til Ry X koncert i DR Koncerthuset, har du samtidig mulighed for at købe en limited edition t-shirt. T-shirt koster 375 kr. pr. styk. Du kan se hvordan t-shirten ser ud her

Du kan også købe en t-shirt her, i tilfælde af at du allerede har sikret dig en billet til koncerten. Salget starter fredag d. 26. februar kl. 11.00.

T-shirts vil blive sendt fra en ekstern leverandør indenfor 2 måneder fra købsdatoen. Prisen på t-shirts er inkl. forsendelse.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter