0Din kurv er tom
Special Guest & Support: Sado Vidoo

Saara Aalto

21. okt '18 kl. 20:00

Studie 3

Saara Aalto

Event er afholdt

Saara Aalto

De seneste par år er den finske sangerinde med den store stemme, Saara Aalto, stormet frem i sit finske hjemland såvel som på den internationale scene. Nu besøger hun endelig Danmark og giver koncert i DR´s Studie 3.

Den finske sangerinde og X Factor-stjerne Saara Aalto besøger Koncerthuset

Den finske sangerinde Saara Aalto blev en stjerne i sit hjemland efter at have deltaget i en række talentshows samt hjemtaget en andenplads i The Voice Finland. Men med sin deltagelse i The X Factor UK i 2016, hvor hun imponerede dommere såvel som publikum og opnåede en andenplads, derved cementerede sangerinden sin position også internationalt, med sin imponerende, kraftfulde og mangfoldige vokal.

Hver fjerde finne så med, da Saara Aalto deltog i finalen i The X Factor UK, hvor hun blandt andet sang klassikeren ”Bohemian Rhapsody” i duet med Adam Lambert. Siden da er det gået stærkt for Saara Aalto, der nu er klar med sin første Europaturné.

Saara Aalto udgav i år sin første internationale single ”Monsters”, der har placeret sig i top-40 på både Spotify og iTunes i 20 lande – heriblandt Danmark. Det er ikke kun hos sine fans Saara Aalto er populær, det er hun også blandt sine kollegaer, og hun har udover førnævnte Adam Lambert også sunget med kunstnere som Kylie Minogue og Andrea Bocelli.

“I call my music Epic Love Pop! I love dramatic and emotional music with a show feeling. I also want to bring love, joy and encouragement for everybody; be yourself and inspire others!” – Saara Aalto

Saara Aalto har denne sommer været gæst på den britiske dance-pop gruppe Steps UK stadion Tour og har sidste år og i år været på arenaturné i Finland. Ved siden af har hun passet sit job som dommer i X Factor Suomi samt udgivet sit internationale debutalbum Wild Wild Wonderland, som udkom i april.

Til efteråret drager Saara Aalto endelig på turné i Europa, hvor hun gør stop i København og indtager Studie 3´s intime rammer.

VIP Meet & Greet billet

VIP Meet & Greet billetten inkluderer: meet & greet med Saara Aalto, fotomulighed og et signeret kort. OBS! Ca. 1 uge før koncerten vil der blive sendt en mail til køber af billetten, med b.l.a. detaljerede oplysninger omkring tid for meet & greet, fotorestriktioner mv.

 

Special Guest & Support

Den dansk-arabiske sangerinde og sangskriver Sada Vidoos ekstraordinære og enestående dukkeunivers blev verdenskendt efter hendes deltagelse ved X Factor UK og det danske Melodi Grand Prix. Sada Vidoo har tidligere samarbejdet med blandt andet Me & My, DJ Alligator og Infernal. Sangerindens første albumudgivelse ”A Story With No End” er indspillet i den eftertragtede Chris Ballard’s studie i London, i samarbejde med hans far, Russ Ballard, som har skrevet flere hits til blandt andet KISS og Hot Chocolate.

Sada Vidoo og familien Ballard har sammen kreeret et særdeles unikt og yderst overbevisende og mangefacettet musikalsk univers, hvor elektroniske dubstep-elementer sammensmeltes med klassiske rocktoner. I Vidoos musikalske univers forfølges lyset af mørket, og tungsind og friskhed kolliderer i et potpourri af unikke og æstetiske elementer.

Support

Sada Vidoo

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipast inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder