0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Safri Duo

27. nov '19 kl. 20:00

Studie 2

Safri Duo

Event er afholdt

Episode I + II

Nu kan du opleve Safri Duo på en enestående måde, som ikke har været mulig før nu. I DR Koncerthusets Studie 2 giver en af Danmarks største musikeksportsucceser koncert og fortæller deres historie, der strækker sig fra klassisk Bach til festlig pop.

Safri Duo er et af de få bands, der har haft en lige stor succes på både den klassiske og rytmiske musikscene. Makkerparret Uffe Savery og Morten Friis definerer det selv som deres henholdsvis ”Episode I” og ”Episode II”.
Med anekdoter og fortællinger får publikum mulighed for at høre om deres imponerende historier og bedrifter. Og har man ikke hørt Safri Duo spille klassisk musik, får man muligheden her – og selvfølgelig opføres ”EPISODE II” for fuld udblæsning i Studie 2’s akustiske vellyd.

Siden 1988 er det blevet til ca. 1.000 koncerter i de største klassiske koncertsale verden over og yderligere ca. 1.000 koncerter og TV-liveoptrædener på den internationale popscene. Safri Duo har i årenes løb været jorden rundt adskillige gange, og musikken bærer i den grad præg af de mange musikalske kulturer, de er kommet tæt på og ladet sig inspirere af.

I 2000 brød Safri Duo lydmuren med verdenshittet ”Played-A-Live”, og andre hits fulgte med på albummet ”Episode II”: ”Sambadagio”, ”Baya-Baya” og ”Sweet Freedom”. Singlerne kom med på rundregnet 40 millioner solgte compilations og duoen solgte 4,5 millioner eksemplarer. Albummet gik som varmt brød i hele Europa, Sydamerika og i Asien og banede samtidig vejen for Safri Duos lange årrække med tætpakket koncertkalender i adskillige afkroge af verdens kontinenter.
Safri Duo består af de konservatorieuddannede Uffe Savery og Morten Friis. Safri er en sammensmeltning af efternavnene, for altid har de to musikere fået at vide, at de er som siamesiske tvillinger.

I dag helliger Morten Friis sig livet som komponist, producer og musiker – til tider griber han også taktstokken som dirigent. Uffe Savery er musikchef for symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Oplev Safri Duo i DR Koncerthusets Studie 2 på en enestående måde, som ikke har været mulig før nu.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere