0Din kurv er tom
4. - 6. klasse

Sankt Annæ BigBand

19. mar '18 kl. 10:00

Studie 2

Sankt Annæ BigBand

Event er afholdt

Sankt Annæ BigBand

Sankt Annæ Big Band tager dig med på en musikalsk rejse, hvor du blandt andet kommer ud på en stille sejltur på Nilen og kører vildt ræs gennem natten. Du får også at vide hvordan et bigband er skruet sammen, hvad vil det sige at improvisere og hvorfor hedder det et bigband?

Målgruppe 4. – 6. klasse 

DR Musikariet præsenterer Sankt Annæ Big Band – skolekoncert.

Vært : Kalle Mathiesen, kendt fra bl.a. DR Ramasjang.

DR Musikariet inviterer alle 4.- 6.- klasser til gratis skolekoncert med Sankt Annæ Bigband.

Hvad vil det sige at improvisere? Hvad er en rytmegruppe? Hvorfor hedder det et bigband?

Ved denne koncert kommer eleverne igennem forskellige udpluk af bigbandmusik, får demonstreret bandets instrumenter og bliver klogere på, hvad jazz er.

På scenen sidder Sankt Annæ Bigband klar med swingende bigband-musik. Og med ingen ringere end Kalle Mathiesen som vært er der garanteret en uforglemmelig musiktime med masser af grin og JAZZZZ.

Om Sankt Annæ Bigband

Sankt Annæ Bigband er ikke kun landets bedste ungdomsbigband; bandet består af musikalske stortalenter og har siden sin start leveret flere store musikere til den danske jazzscene.

Sankt Annæ Big Band består af elever på Sankt Annæ Gymnasium, kendt for sin store sang- og musiktradition. Bandet har flere store internationale succeser, herunder 2. præmie ved den prestigefyldte Berklee College of Musics high school big band konkurrence og deltagelse i Neubrandenburg Internationaler Bigband Workshop.

 

Koncerterne er gratis

Tilmelding
Skriv til musikariet@dr.dk
Oplys:
• Hvilken koncert i ønsker at komme til:
• Skolens navn
• Klassens navn
• Antal besøgende (inkl. lærere)
• Kontaktperson
• Evt. kørestolsbrugere