Sankt Annæ BigBand

19. mar '18 kl. 19:00

Studie 2

Sankt Annæ BigBand

Sankt Annæ Big Band

Et af landets bedste ungdomsbigbands inviterer jer til en koncert med både spilleglæde og højt niveau. Medlemmerne går alle sammen i gymnasiet og spiller musik af Thad Jones, Jakob Mann og mange andre.

Sankt Annæ bigband arbejder med professionelle arrangementer af både danske og udenlandske komponister, og ved denne skolekoncert kan I opleve smagsprøver på orkesterets repertoire. Undervejs vil bandet demonstrere orkesterets sektioner for de af jer, der måske ikke har hørt bigbandmusik før. Efter koncerten kan I komme op og snakke med eleverne fra bandet om, hvordan det er at spille i bigband.

Sankt Annæ Bigband er et af landets bedste ungdomsbigbands, og alle medlemmer er elever fra Sankt Annæ Gymnasium. SABB har blandt andet modtaget en 2. præmie på den prestigefyldte Berklee College of Musics årlige high school band konkurrence, og har deltaget i Neubrandenburg Internationaler Bigband Workshop flere gange med stor succes

Inden Bigbandet spiller Musikalsk Grund Kursus udvalgte numre.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere