0Din kurv er tom

Sankt Annæ Big Band og talentelever

19. mar '18 kl. 19:00

Studie 2

Sankt Annæ Big Band og talentelever

Event er afholdt

Jazz med ungdommeligt stjernestøv

Har du lyst til at høre morgendagens jazzstjerner, er dette en koncert, du ikke må gå glip af. Aftenen skydes i gang med upcoming rytmiske artister fra Sankt Annæ MGK, en særlig talentlinje for unge, der ønsker at uddanne sig til professionelle musikere. De unge musikere vil invitere publikum ind i deres rytmiske univers, der spænder fra pop og funky fusion til jazz og skæve taktarter.

Aftenen skydes i gang med upcoming rytmiske artister fra Sankt Annæ MGK, en særlig talentlinje for unge, der ønsker at uddanne sig til professionelle musikere. De unge musikere vil invitere publikum ind i deres rytmiske univers, der spænder fra pop og funky fusion til jazz og skæve taktarter.

Koncerten slutter af med et af Danmarks hårdest swingende unge bigbands, Sankt Annæ Bigband Bandet består af musikalske stortalenter og har siden sin start leveret flere store musikere til den danske jazzscene. Denne aften optræder bandet med musik af blandt andre Thad Jones, Jakob Mann og  Kathrine Windfeld.

Om Sankt Annæ Big Band:
Bandets medlemmer går alle på Sankt Annæ Gymnasium og bruger deres fritid på at spille bigbandmusik på eliteplan. Bandet har flere store internationale succeser, herunder 2. præmie ved den prestigefyldte Berklee College of Musics ’High School Jazz Festival’ og deltagelse i Neubrandenburg Internationaler Bigband

Om Sankt Annæ Gymnasium
Sankt Annæ Gymnasium i København har længe været en dynamo i musikuddannelserne på børne- og ungdomsniveau i Danmark. Sankt Annæ Gymnasiums grundskole er en sangskole fra 3.-9.klasse. Gymnasiet er et af landets mest eftertragtede musikgymnasier med bl.a. et mangfoldigt korliv, symfoniorkester, bigband og et stort antal rytmiske bands og klassiske ensembler. Skolen er storleverandør til de videregående musikuddannelser og til dansk musikliv i det hele taget.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere