0Din kurv er tom
Venteliste

Sarah Millican

16. jun '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Sarah Millican

Bobby Dazzler Tour

Den prisvindende komiker Sarah Millican er tilbage med nyt show i DR Koncerthuset. Der er masser af latterkramper at se frem til, når den britiske komiker Sarah Millican besøger København i 2022, hvor hun indtager Koncertsalen.

I kølvandet på fem tidligere succesfulde tours, er Sarah Millican nu klar til at få publikum til at trille ned ad stolene af grin næste år med sit nye show Bobby Dazzler, som hun også kommer forbi Danmark med.

Sarah Millican har gennem de seneste 10 år positioneret sig som en af de mest succesfulde komikere på den britiske comedy-scene. Hun leverer direkte, sjov og beskidt comedy, som publikum i hele verden har fået øjnene op for, og mere end 1 million mennesker i 14 lande har købt billetter til hendes tidligere shows.

Sideløbende med sin comedy-karriere er Sarah Millican også et kendt ansigt på britisk tv – blandt andet som vært på det to gange BAFTA nominerede og kritikerroste The Sarah Millican Television Programme – og hun medvirker ligeledes flittigt i primetime shows som QI, Live at the Apollo og The Royal Variety Performance. I 2017 udgav Sarah Millican sin første bog, How To Be Champion, som hurtigt blev en bestseller.

De mange danske fans kan nu se frem til et hysterisk morsomt og glædeligt gensyn med den britiske komiker, når hun besøger DR Koncerthuset i sommeren 2022 – og erfaringen kan fortælle, at det gælder om at være hurtig på billet-tasterne, hvis man vil opleve Sarah Millican i aktion.

Koncerten kan også opleves den 17. juni 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter