0Din kurv er tom

Saraste & Tjajkovskijs 6.

20. sep '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Saraste & Tjajkovskijs 6.

Event er afholdt

Saraste & Tjajkovskijs 6.

Den finske mesterdirigent Jukka-Pekka Saraste står i spidsen for DR SymfoniOrkestret med Tjajkovskijs store Pathétique-symfoni, og virtuosen Leonidas Kavakos er solist i Stravinskijs dansende violinkoncert. Oplev også Hamlet og Ofelias kærlighedstragedie i en helt ny operasuite.

Den store finske dirigent Jukka-Pekka Saraste vender tilbage til DR SymfoniOrkestret, denne gang med Sonning-prisvinderen Leonidas Kavakos som solist. Sammen opfører de Stravinskijs Violinkoncert, hvor barokmusikken møder det 20. århundrede. Vittig, dansende og knivskarp musik!

Et andet nutidsmøde med fortiden hører man i den australske komponist Brett Deans nye Hamlet-værk ”From melodious lay”. Ordene er taget direkte fra Shakespeares skuespil, og en tenor og en sopran medvirker i rollerne som Hamlet og hans kæreste Ofelia. Det er den første opførelse af værket her i Hamlets fædreland.

Koncerten slutter med en stærk symfoni, som næppe kan efterfølges af noget: Tjajkovskijs Pathétique-symfoni. Det ultimative udtryk for den personlige og lidenskabelige kamp mod skæbnen – og kampen for livet. En storslået symfoni, en stor tragedie og et gribende mesterværk.

Koncerten kan også opleves den 21. september 2018

 

Se orkesterliste her

Brett Dean

From Melodious Lay

Stravinskij

Violinkoncert

Tjajkovskij

Symfoni nr. 6, "Pathétique"

Dirigent

Jukka-Pekka Saraste

Solist, violin

Leonidas Kavakos

Solist, sopran

Mojca Erdmann

Solist, tenor

Allan Clayton

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter