Få billetter tilbage Varighed ca. 145 min

Schønwandt & Faust-scener

20. jan '17 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Schønwandt & Faust-scener

Event er afholdt

Schønwandt &­ Faust-­scener

En sjælden mulighed for at opleve DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret, Københavns Drengekor og hele syv sangsolister opføre Schumanns storslåede koncertopera om Faust, videnskabsmanden, der solgte sin sjæl til Djævelen for at opnå fremgang og indsigt.

Faust var en videnskabsmand, der levede i Tyskland i 1500-tallet. Sådan siger legenden. Hanvar så ambitiøs, at han lod sig friste til at indgå en pagt med Satan for at opnå større indsigt og viden. Det endte naturligvis med at gå grueligt galt, også for hans elskede Gretchen.

Faust-myten er blevet fortalt mange gange, men mest berømt er den i Goethes version, et hovedværk i europæisk litteratur. Det er den tekst, Schumann har sat i musik.

Det er kun sjældent, at en komplet opførelse af Scener fra Faust stables på benene, fordi det er et stort værk at spille, og fordi det kræver to kor og adskillige sangsolister. Men denne aften satser DR SymfoniOrkestret hele butikken, og med Michael Schønwandt som dirigent har man en af de mest erfarne og indsigtsfulde Schumann-fortolkere til at løse opgaven.

Hent sangtekst

Gæstende kor: Københavns Drengekor – Det Kgl. Kantori

Program
145 min
inkl. 30 min pause


Download
programmet
Dirigent

Michael Schønwandt

Solister

Thomas Bauer (Faust), Hanno Müller-Brachmann (Mephistopheles), Klara Ek (Gretchen), Jennifer Johnston (Martha) Robin Tritschler (Ariel), Mari Eriksmoen (Sorge), Elisabeth Jansson (Schuld), Klaudia Kidon (Not)

Ensembler

DR KoncertKoret, DR SymfoniOrkestret

Dirigent

Michael Schønwandt

Mød Musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Vært: Esben Tange

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere