0Din kurv er tom
Venteliste

Sebastian Band

15. feb '22 kl. 17:30

Koncertsalen

Sebastian Band

Skriv dig på venteliste

50-års jubilæumsturné ekstrakoncert

Første jubilæumskoncert er udsolgt, men nu har du igen chancen for at opleve Sebastian og hans tidløse og imponerende bagkatalog. Sammen med nogle af Danmarks mest legendariske musikere samlet under Sebastian Band, er publikum inviteret til en forrygende aften i DR Koncerthuset som del af bandets 50-års jubilæumsturné!

Ikke meget er sikkert for tiden – og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går.
I 1971 udgav Sebastian sit første album og der gik ikke længe før den elskede sangskriver brød igennem på den danske musikscene med gennembrudsalbummet ”Den store flugt”. Siden har Sebastian skabt et imponerende arsenal af tidløse danske hits og her 50 år efter kan du opleve de smukke sange i DR Koncerthuset, når Sebastian fejrer sit 50-års jubilæum.

Den enestående musiker Sebastian, døbt Knud Torben Grabow Christensen, har i sin karriere skrevet musik til både film og musicals, hvilket mange danskere da også kender ham særdeles godt for. Ikke mindst lydsiden til ”Skatteøen” i midt 80’erne var med til at gøre Sebastian til en af de mest folkekære danske sangskrivere til dato, men også de mange anmelderroste studiealbums op igennem 70’erne og 80’erne, har gjort Sebastian til en af vor tids største kunstnere.

Koncertsalens publikum se frem til at høre Sebastian Band boltre sig i det imponerende bagkatalog af de sidste 50 års største danske sange:

Når lyset bryder frem
Hvis du tror du er noget
Måske ku vi
Du er ikke alene
Romeo
Den lille malkeko
Stille før storm
Her er en sang
Dejlig indeni
Sommerfuglen
Lille hjertesang
Danser på vulkaner
Vårvise
Med dig hele vejen
Hodja fra Pjort
Fuld af nattens stjerner
Rose
Den sidste vals
80 ́ernes Boheme
Vindens glemte sange
Cirkusvognen
Nana
… bare for at nævne et par stykker der er på repertoiret denne aften!

Sebastian har igennem hele sin karriere omgivet sig med nogle af landets bedste musikere i Sebastian Band, hvilket publikum får rig mulighed for at nyde godt af, når de træder på scenen i DR Koncerthuset. Blandt andet er det stadig hans trofaste følgesvend Nils Henriksen der slår strengene an i Koncertsalen.

Bandet består af:
Sebastian (vokal –guitar),
Nils Henriksen (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
Michael Friis (Bas og kapelmester) har medvirket siden 1979
Klaus Menzer (Trommer) medvirket siden 1998
Perry Stenbäck (Guitar og strengeinstrument mm kor) har medvirket siden 1999
Misen Groth (Sang) har medvirket siden 2009
Gry Harrit (Sang) har medvirket siden 2009
Anne Seier (Sang og percussion) medvirket siden 2018
Peter Dencker (Keyboards harmonika mm. kor) medvirket siden 2018

Koncerten kan også opleves den 15. februar 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 16. februar 2022 klokken 17.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 16. februar 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter