DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Sebastian Band

15. feb '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Sebastian Band

50-års jubilæumsturné

Oplev en forrygende aften i DR Koncerthuset med Sebastian og nogle af Danmarks mest legendariske musikere, når Sebastian Band giver koncert i Koncertsalen under deres 50-års jubilæumsturné!

Ikke meget er sikkert for tiden – og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album og der gik ikke længe før den elskede sangskriver brød igennem på den danske musikscene med gennembrudsalbummet ”Den store flugt”. Siden har Sebastian skabt et imponerende arsenal af tidløse danske hits og her 50 år efter kan du opleve de smukke sange i DR Koncerthuset, når Sebastian fejrer sit 50-års jubilæum.

Den enestående musiker Sebastian, døbt Knud Torben Grabow Christensen, har i sin karriere skrevet musik til både film og musicals, hvilket mange danskere da også kender ham særdeles godt for. Ikke mindst lydsiden til ”Skatteøen” i midt 80’erne var med til at gøre Sebastian til en af de mest folkekære danske sangskrivere til dato, men også de mange anmelderroste studiealbums op igennem 70’erne og 80’erne, har gjort Sebastian til en af vor tids største kunstnere.

Koncertsalens publikum kan se frem til at høre Sebastian Band boltre sig i det imponerende bagkatalog af nogle de sidste 50 års største danske sange:
– Når lyset bryder frem
– Hvis du tror du er noget
– Måske ku vi
– Du er ikke alene
– Romeo
– Den lille malkeko
– Stille før storm
– Her er en sang
– Dejlig indeni
– Sommerfuglen
– Lille hjertesang
– Danser på vulkaner
– Vårvise
– Med dig hele vejen
– Hodja fra Pjort
– Fuld af nattens stjerner
– Rose
– Den sidste vals
– 80 ́ernes Boheme
– Vindens glemte sange
– Cirkusvognen
– Nana
…bare for at nævne et par stykker på repertoiret denne aften!

Sebastian har igennem hele sin karriere omgivet sig med nogle af landets bedste musikere i Sebastian Band, hvilket publikum får rig mulighed for at nyde godt af, når de træder på scenen i DR Koncerthuset.

Bandet består af:
Sebastian (vokal –guitar),
Nils Henriksen (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
Michael Friis (Bas og kapelmester) har medvirket siden 1979
Klaus Menzer (Trommer) medvirket siden 1998
Perry Stenbäck (Guitar og strengeinstrument mm kor) har medvirket siden 1999
Misen Groth (Sang) har medvirket siden 2009
Gry Harrit (Sang) har medvirket siden 2009
Anne Seier (Sang og percussion) medvirket siden 2018
Peter Dencker (Keyboards harmonika mm. kor) medvirket siden 2018

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter