0Din kurv er tom
Venteliste

Sebastian Band

6. nov '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Sebastian Band

Aftentur og Stjerneskud

Oplev en forrygende aften i DR Koncerthuset med Sebastian og nogle af Danmarks mest legendariske musikere, når Sebastian Band efter udsolgte koncerter i 2022 vender tilbage til Koncertsalen og boltrer sig i mange af de sidste 50 års største, danske sange.

På utallige opfordringer fra publikum tager Sebastian Band igen på tour med de fantastiske sange, mange danskere kender den folkekære musiker så godt for. Turneen i 2022 var en kæmpesucces med mindeværdige aftener, medlevende publikummer og bl.a. fire koncerter i Koncertsalen.

Den enestående musiker Sebastian, døbt Knud Torben Grabow Christensen, har i sin karriere komponeret musik til både film og musicals, og har siden 70’erne etablereret sig som en af landets mest betydningsfulde sangskrivere.

”Hodja fra Pjort”, ”Her er en sang”, ”Sommerfuglen”, ”Vårvise” og ”Fuld af Nattens Stjerner” er blot nogle af de mange hits, bandet med folkekære Sebastian i front kommer til at spille på aftenen, Aftentur og Stjerneskud. Koncerten vil desuden byde på flere splinternye sange.
Med på scenen har Sebastian nogle af Danmarks bedste musikere.

Holdet består af:
Sebastian (vokal, guitar)
Nils Henriksen (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
Klaus Menzer (trommer) medvirket siden 1998
Henrik “SP” Poulsen (bas) medvirket siden 2022
Perry Stenbäck (guitar og strengeinstrument, kor, mm.) medvirket siden 1999
Gry Harrit (sang) medvirket siden 2009
Anne Seier (sang og percussion) medvirket siden 2018
Peter Dencker (keyboards, harmonika, kor, mm.) medvirket siden 2018
Udover et yderst kompetent hold på lyd ledet af Henrik Kjærgaard og lys af Henrik Hambro m.fl.

Sebastian Band gæstede Koncertsalen i februar 2022. Se de stemningsfulde billeder nedenfor! Foto: Christian Larsen © DR

Sebastian Band i Koncertsalen

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Ombytning og ændringer til køb og reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du læse mere om hvordan du ombytter dit køb eller afbestiller din reservation i restauranten.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere