Support: Soon

Sebastian Lind

21. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Sebastian Lind

Sebastian Lind

Sebastian Lind har haft stor radio-succes med sit seneste album, som også strøg til top på flere Europæiske iTunes lister. Nu udfolder den danske sanger og sangskriver sit store musikalske talent i Studie 2, hvor lyden er i særklasse og publikum får mulighed for at komme helt tæt på.

Fire singler fra seneste album Messsed Up Happy Kid kom i rotation på P3 og P4. Og hittet Fake blev Ugens Uundgåelige på P3. Endvidere blev Sebastian Lind nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld, samt spillede et væld af danske festivaler og udsolgte shows rundt i landet. Der bliver masser af talent og vellyd i Studie 2 på denne oktober-aften.

Support: Soon

Soon er en RnB-duo bestående af August Fogh og Andreas Wilson, der har lavet musik sammen siden sommeren 2016. Soon laver varm, tåget og fængende musik i krydsfeltet mellem eksperimenterende R&B og popmusik. Lyden er en sammensmeltning af organiske instrumenter og elektroniske beats og synthesizere, altid med forsanger August Fogh’s nærværende vokal i centrum.
Soon er blevet udråbt til at være et band med en lovende fremtid, af flere større musikmedier som bl.a. Soundvenue og The Line Of Best Fit. Duoen arbejder i efteråret 2017 på deres første officielle udgivelse.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere